Κλειστός λόγω τροχαίου ο αυτοκινητόδρομος Λεμεσού - Λευκωσίας - Απεγκλωβισμός προσώπων

Κλειστός λόγω τροχαίου ο αυτοκινητόδρομος Λεμεσού - Λευκωσίας - Απεγκλωβισμός προσώπων

Λόγω τροχαίας σύγκρουσης, που συνέβη γύρω στις 6:30 το πρωί του Σαββάτου (9/6) στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού – Λευκωσίας, παρά τον Κοτσιάτη, ο δρόμος έχει κλείσει για την κυκλοφορία.

Στο τροχαίο ενεπλάκη ημιφορτηγό και σαλούν όχημα. Στο σημείο κλήθηκε η Αστυνομία αλλά και η Πυροσβεστική για απεγκλωβισμό προσώπων. 

Σύμφωνα με την Αστυνομία, η τροχαία κίνηση διοχετεύεται στον παλαιό δρόμο Λεμεσού – Λευκωσίας, μέσω της εξόδου προς Κοτσιάτη.

Οι οδηγοί προτρέπονται να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και υπομονετικοί, να οδηγούν με χαμηλές ταχύτητες, να διατηρούν αποστάσεις ασφαλείας από τα προπορευόμενα οχήματα και να συμμορφώνονται με τις υποδείξεις των αστυνομικών.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Η αποτυχημένη αποστολή του Κόλιν Στιούαρτ και η ενόχληση της Λευκωσίας - Αποχαιρετισμός με αξιώσεις και σιωπές

Η αποτυχημένη αποστολή του Κόλιν Στιούαρτ και η ενόχληση της Λευκωσίας - Αποχαιρετισμός με αξιώσεις και σιωπές

Αν περίμενε κανείς ότι ο Ειδικός Αντιπρόσωπος του ΓΓ των ΗΕ στην Κύπρο Κόλιν Στιούαρτ, θα έκλεινε τη θητεία του με αυτοκριτική και ειλικρινή απολογισμό, διαψεύστηκε. Αντιθέτως, ο απερχόμενος αξιωματούχος επέλεξε να αποχωρήσει με δηλώσεις που προκάλεσαν αμηχανία, δυσαρέσκεια και εύλογες αντιδράσεις στη Λευκωσία.

BEST OF TOTHEMAONLINE