ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ξέσπασε ο Μάρκος Τράγκολας για τις πυρκαγιές – Έδωσε το προφίλ των εμπρηστών – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Ξέσπασε ο Μάρκος Τράγκολας για τις πυρκαγιές – Έδωσε το προφίλ των εμπρηστών – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Μέσω του προσωπικού του λογαριασμού σε μέσω κοινωνικής δικτύωσης, o Διευθυντής της Πυροσβεστικής, ξέσπασε για τους συχνούς εμπρησμούς σε αγροτοδασικές περιοχές, που καλείται η υπερεσία να αντιμετωπίσει κάθε καλοκαίρι.

Συγκεκριμένα, μετά τις πυρκαγιές που ξέσπασαν την Παρασκευή (8/6) ο κ. Τράγκολας, τοποθετήθηκε μέσω του προφίλ που διατηρεί στο Facebook, δίνοντας μάλιστα και στοιχεία που χαρακτηρίζουν τους εμπρηστές τέτοιων περιοχών.

Επίσης, προέτρεψε το κοινό να μην επιτρέπει σε τέτοιους ανθρώπους να προκαλούν ζημιές στο περιβάλλον, στις περιουσίες και στην ανθρώπινη ζωή.

Πιο κάτω αυτούσια η δημοσίευση του κ. Τράγκολα:

Εμπρηστές αγροτοδασικών περιοχών.        
Ενεργούν συνήθως στην περιοχή διαμονής τους ή στην ευρύτερη περιοχή . Αυτό τους δίνει ένα ισχυρό άλλοθι έναντι των Αρχών καθότι δικαιολογείται η φυσική τους παρουσία.   Μέχρι να γίνει εμφανής η πυρκαγιά επιστρέφουν στον τόπο διαμονής τους και έτσι εξασφαλίζουν άλλοθι από χωριανούς , γείτονες κλπ. Υπάρχουν μάλιστα περιπτώσεις που επιστρέφουν στην πυρκαγιά , τάχα για να βοηθήσουν. Πως λοιπόν να συνδεθεί ο ύποπτος με την σκηνή της πυρκαγιάς? Γνωρίζουν παρά πολύ καλά τις περιοχές , τα δρομολόγια και τις διόδους διαφυγής τους και αφού μελετήσουν τις ευνοϊκές καιρικές συνθήκες , ενεργούν σε ώρες που η κίνηση είναι περιορισμένη μεν , ευνοϊκή για την επέκταση μιας πυρκαγιάς δε. Ενεργούν λοιπόν τις μεσημβρινές ώρες συνήθως αλλά και τις νυκτερινές. Είναι λίγο - πολύ , γνωστοί στους κατοίκους της περιοχής αλλά και αυτοί κρατάνε το στόμα ερμητικά κλειστό , ο καθένας για τον δικό του λόγο. ΑΣ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΖΩΕΣ , ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ , ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΑΥΤΟΙ ΝΑ ΚΥΝΗΓΟΥΝ ΤΟ ΚΕΡΔΟΣ ΝΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΚΔΙΚΗΘΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΝ , ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΥΡΟΜΑΝΕΙΣ Η ΨΥΧΙΚΑ ΔΙΑΤΑΡΑΓΜΕΝΟΙ. ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ , ΜΙΑ ΤΟΥ ΚΛΕΦΤΗ , ΔΥΟ ΤΟΥ ΚΛΕΦΤΗ.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Παρασύρθηκε από όχημα πεζός στην Πάφο – Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο – Η κατάσταση της υγείας του

Χειροπέδες σε 10 πρόσωπα για σωρεία αδικημάτων έξω από την ΑΔΕ Λεμεσού - Τραυματίστηκε αστυνομικός και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Αναστάτωση έφερε ο Ψινάκης στο J2US - «Δεν πάω τη γυναίκα σας λόγω #Metoo» είπε στον Ίαν Στρατή

Συμπλοκή νεαρών στη Λευκωσία: Χειροπέδες σε 18χρονο - Στην κατοχή του μαχαίρια και ναρκωτικά - Ανήλικος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Η κροτίδα που στιγμάτισε τη ζωή του Κώστα: «Άνοιξα τα μάτια μου και έλειπαν τρία δάχτυλα» - Συγκλονιστικές εικόνες

Πάσχα: Αναλυτικά το εορταστικό ωράριο καταστημάτων - Πότε θα είναι ανοιχτά και πότε κλειστά



Γιώργος Περδίκης στο «T»: «Θα συνεχίσουμε να είμαστε εδώ» - «Ποντιοπιλατική η στάση του Ν. Χριστοδουλίδη στο θέμα του Οδυσσέα Μιχαηλίδη»

Γιώργος Περδίκης στο «T»: «Θα συνεχίσουμε να είμαστε εδώ» - «Ποντιοπιλατική η στάση του Ν. Χριστοδουλίδη στο θέμα του Οδυσσέα Μιχαηλίδη»

Πέντε μήνες μετά από την ανάληψη της προεδρίας του Κινήματος Οικολόγων - Συνεργασία Πολιτών, ο Γιώργος Περδίκης ανοίγει τα χαρτιά του στο «T» αναφορικά με τη σημερινή κατάσταση στο Κίνημα, τις συνεργασίες ενόψει Ευρωεκλογών και τη σχέση με την ΑΙΧΜΗ και τον Δημήτρη Παπαδάκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top