ΤΡΟΧΑΙΟ Α/ΔΡΟΜΟΥ: Οκτώ πρόσωπα στο Νοσοκομείο

ΤΡΟΧΑΙΟ Α/ΔΡΟΜΟΥ: Οκτώ πρόσωπα στο Νοσοκομείο

Οκτώ πρόσωπα μεταφέρθηκαν στο Γεν. Νοσοκομείο Λευκωσίας, μετά το τροχαίο που σημειώθηκε στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού – Λευκωσίας, παρά τον Κοτσιάτη.

Δύο από τους τραυματίες, φέρουν σοβαρά τραύματα, ενώ οι άλλοι έξι υπέστησαν μικροτραυματισμούς.

Συγκεκριμένα, τα δύο πρόσωπα που φέρονται να έχουν υποστεί σοβαρά τραύματα, είναι οι δύο επιβάτες του ημιφορτηγού που ενεπλάκη στο τροχαίο, τους οποίους μάλιστα η Πυροσβεστική απεγκλώβισε από τα συντρίμμια του οχήματός τους.  

Τα άλλα έξι πρόσωπα που μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο, είναι οι επιβαίνοντες του σαλούν οχήματος, με το οποίο συγκρούστηκε το ημιφορτηγό.

Θυμίζουμε ότι λόγω του τροχαίου, έκλεισε ο αυτοκινητόδρομος και η τροχαία κίνηση διοχετεύεται από τον παλαιό δρόμο Λεμεσού – Λευκωσίας, μέσω της εξόδου προς Κοτσιάτη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρία: Τα οφέλη της Διακυβερνητικής Συνεργασίας Κύπρου–Ελλάδας – Σε ποιους τομείς ενισχύθηκε η συνεργασία

Προεδρία: Τα οφέλη της Διακυβερνητικής Συνεργασίας Κύπρου–Ελλάδας – Σε ποιους τομείς ενισχύθηκε η συνεργασία

Στα οφέλη της Διακυβερνητικής Συνεργασίας Κύπρου – Ελλάδας που άρχισε τον Νοέμβριο του 2023 αναφέρεται ανάρτηση της Προεδρίας της ΚΔ παραθέτοντας το ιστορικό των τριών συναντήσεων και τα αποτελέσματά τους, αυτά τα 3 σχεδόν χρόνια.