ΤΡΟΧΑΙΟ Α/ΔΡΟΜΟΥ: Οκτώ πρόσωπα στο Νοσοκομείο

ΤΡΟΧΑΙΟ Α/ΔΡΟΜΟΥ: Οκτώ πρόσωπα στο Νοσοκομείο

Οκτώ πρόσωπα μεταφέρθηκαν στο Γεν. Νοσοκομείο Λευκωσίας, μετά το τροχαίο που σημειώθηκε στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού – Λευκωσίας, παρά τον Κοτσιάτη.

Δύο από τους τραυματίες, φέρουν σοβαρά τραύματα, ενώ οι άλλοι έξι υπέστησαν μικροτραυματισμούς.

Συγκεκριμένα, τα δύο πρόσωπα που φέρονται να έχουν υποστεί σοβαρά τραύματα, είναι οι δύο επιβάτες του ημιφορτηγού που ενεπλάκη στο τροχαίο, τους οποίους μάλιστα η Πυροσβεστική απεγκλώβισε από τα συντρίμμια του οχήματός τους.  

Τα άλλα έξι πρόσωπα που μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο, είναι οι επιβαίνοντες του σαλούν οχήματος, με το οποίο συγκρούστηκε το ημιφορτηγό.

Θυμίζουμε ότι λόγω του τροχαίου, έκλεισε ο αυτοκινητόδρομος και η τροχαία κίνηση διοχετεύεται από τον παλαιό δρόμο Λεμεσού – Λευκωσίας, μέσω της εξόδου προς Κοτσιάτη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

VIDEO: Αποκαλυπτικός ο ΠτΔ στο «Τ» – Η απάντηση στους επικριτές του, η πρόβλεψη για τις βουλευτικές του 2026 και το μήνυμα στην κοινωνία

VIDEO: Αποκαλυπτικός ο ΠτΔ στο «Τ» – Η απάντηση στους επικριτές του, η πρόβλεψη για τις βουλευτικές του 2026 και το μήνυμα στην κοινωνία

Σε μια πορεία από το Προεδρικό Μέγαρο μέχρι την Πάφο, ο Νίκος Χριστοδουλίδης ανοίγει τις πόρτες του προεδρικού οχήματος για πρώτη φορά σε Μέσο Ενημέρωσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE