ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Στην Ελλάδα γράφουν τον παίκτη που θέλει να… αρπάξει ο Δώνης που είχε στον ΑΠΟΕΛ (ΦΩΤΟ)

Στην Ελλάδα γράφουν τον παίκτη που θέλει να… αρπάξει ο Δώνης που είχε στον ΑΠΟΕΛ (ΦΩΤΟ)

Στην Κύπρο εξελίσσεται τις τελευταίες μέρες ένα μεταγραφικό σήριαλ που έχει στα… κόκκινα τους οπαδούς του ΑΠΟΕΛ. Κι αυτό δεν είναι άλλο από το θέμα του Καρλάο, του Βραζιλιάνου κεντρικού αμυντικού, ο οποίος ανήκει στην Τορίνο και οι Ιταλοί τον είχαν παραχωρήσει δανεικό στους Κύπριους.

Ο δανεισμός του παίκτη ολοκληρώθηκε στις 30 Μαΐου, ωστόσο στον ΑΠΟΕΛ θέλουν φυσικά να τον διατηρήσουν στο ρόστερ τους αφού ήταν ο ηγέτης της αμυντικής τους γραμμής. Βασικός και αναντικατάστατος και επί Δώνη και μετά τη φυγή του τελευταίου.

Ωστόσο, το τοπίο παραμένει θολό. Στον ΑΠΟΕΛ ελπίζουν ότι η Τορίνο θα απαντήσει θετικά εντός των επόμενων ημερών και ο παίκτης θα επιστρέψει στην Κύπρο. Και η αλήθεια είναι πως τα δημοσιεύματα στην Κύπρο αναφέρουν πως πράγματι ο Καρλάο το πιθανότερο είναι να καταλήξει ξανά στον ΑΠΟΕΛ.

Βέβαια, ο ατζέντης του παίκτη, όσο προχωρά τις συζητήσεις, δεν διστάζει να προτείνει τον Βραζιλιάνο και σε ελληνικές ομάδες. Φήμες λένε πως έχει προταθεί σε όλους τους μεγάλους και φυσικά και στον Παναθηναϊκό, ελέω Δώνη και παρά τις απαγορεύσεις που έχει το τριφύλλι. Σαφώς και ο Δώνης θα τον ήθελε χωρίς δεύτερη κουβέντα, όμως με όσα περνάει ο Παναθηναϊκός οι ελπίδες θα ήταν απειροελάχιστες.

Πηγή: www.panathinaikos24.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι το βασικό στήριγμα στην προσπάθεια για επίτευξη ειρήνης στην Κύπρο, δήλωσε το απόγευμα της Μεγάλης Τετάρτης ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε εκδήλωση εορτασμού της επετείου για τα 20 χρόνια από την ένταξη της Κύπρου στην Ευρωπαϊκή Ένωση που διεξήχθη στο Προεδρικό Μέγαρο στην παρουσία της Προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλας φον ντερ Λάιεν η οποία ανέφερε ότι η Κύπρος έχει καταστεί κόμβος αλληλεγγύης, όχι μόνο για την Ευρώπη αλλά και για τον κόσμο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top