ΤΡΟΧΑΙΟ ΟΡΟΚΛΙΝΗΣ: Βουτιά σε γκρεμό 5 μέτρων – Μάχη για τη ζωή δίνει ο συνοδηγός

ΤΡΟΧΑΙΟ ΟΡΟΚΛΙΝΗΣ: Βουτιά σε γκρεμό 5 μέτρων – Μάχη για τη ζωή δίνει ο συνοδηγός

Διασωληνωμένος στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας βρίσκεται ο συνοδηγός ο οποίος τραυματίστηκε στο τροχαίο της Ορόκλινης.

Σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση από την Αστυνομία, το όχημα στο οποίο επέβαιναν οι δυο νεαροί, έπεσε σε γκρεμό βάθους πέντε μέτρων.

Το τροχαίο, όπως αναφέραμε και προηγούμενο δημοσίευμα, σημειώθηκε πρωί της Δευτέρας (11/06) στον δρόμο από Λιβάδια προς Ορόκλινη.

Για την ώρα οι ακριβείς συνθήκες διερευνώνται. Από τις προκαταρτικές εξετάσεις φαίνεται πως ο οδηγός έχασε τον έλεγχο του οχήματός του με αποτέλεσμα να πέσει σε γκρεμό και να ανατραπεί.

Οδηγός και συνοδηγός τραυματίστηκαν σοβαρά και μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας.

Ο συνοδηγός έχει τραυματιστεί πιο σοβαρά και λόγω της κατάστασής του, διασωληνώθηκε και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στην Εντατική του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Μητσοτάκης: «Δεν ξεχνάμε το τραύμα της Κύπρου» – Πώς απαντά σε όσους αμφισβητούν τη στήριξη στην Ουκρανία»

Μητσοτάκης: «Δεν ξεχνάμε το τραύμα της Κύπρου» – Πώς απαντά σε όσους αμφισβητούν τη στήριξη στην Ουκρανία»

Τη βούληση της Ελληνικής Κυβέρνησης να αξιοποιείται προς όφελος της κοινωνίας κάθε διαθέσιμος δημοσιονομικός χώρος επανέλαβε ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, που επανήλθε, μετά από μία εβδομάδα θερινής «ανάπαυλας» στην εβδομαδιαία του ανασκόπηση.

BEST OF TOTHEMAONLINE