ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΑΓ. ΝΑΠΑ: «Έφυγε» μόλις μια μέρα μετά που έφτασε στο νησί – «Όλοι τον λάτρευαν…» - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΑΓ. ΝΑΠΑ: «Έφυγε» μόλις μια μέρα μετά που έφτασε στο νησί – «Όλοι τον λάτρευαν…» - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Δεν μπορούν ακόμη να πιστέψουν το χαμό του Κόνορ η οικογένεια, φίλοι και συμμαθητές του.

Του Μιχάλη Μενελάου

Τη θλίψη σκόρπισε στην πόλη του στην Ιρλανδία, η είδηση του θανάτου του 20χρονου Conor Morgan.

Ο Κόνορ, έφτασε την Παρασκευή 08/06 στην Κύπρο για να περάσει τις διακοπές του στο νησί μας, μαζί με 10 άλλους φίλους του, όλοι από την πόλη Dundalk της Ιρλανδίας.

Η μοίρα όμως έπαιξε άσχημο παιχνίδι στον 20χρονο ποδοσφαιριστή καθώς, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται από την Αστυνομία, έχασε την ισορροπία του και έπεσε από ύψος 10 μέτρων, στο ξενοδοχείο όπου διέμενε.

Ο νεαρός έχασε τη ζωή του γύρω στις 04:00 τα ξημερώματα της Κυριακής 10/06, καθώς τον βρήκαν οι φίλοι του αιμόφυρτο στο έδαφος.

 

Σύμφωνα με δημοσιεύματα του Ιρλανδικού Τύπου, ο νεαρός Κόνορ ήταν ιδιαίτερα αγαπητός από όλους.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ: ΑΓ. ΝΑΠΑ: Βαρύ πένθος για την οικογένεια του 20χρονου – Ποδοσφαιριστής o νεαρός - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Συγκεκριμένα, ο Πρόεδρος της ομάδας «Dundalk Gaels» Noel Connolly, της οποίας ήταν παίκτης ο άτυχος 20χρονος, δήλωσε στον τοπικό Τύπο πως «ήταν ένα πολύ καλό παιδί, ένας πραγματικός κύριος», ενώ παράλληλα ανέφερε πως προερχόταν από μια ευυπόληπτη οικογένεια της πόλης τους.

Μιλώντας στον Τύπο, οι συμμαθητές του ανέφεραν πως όλοι τον λάτρευαν.

Οι συμφοιτητές του στο πανεπιστήμιο, δήλωσαν πως ήταν πολύ δημοφιλής και όλοι τον συμπαθούσαν. «Από τα αθλήματα έως το κολλέγιο, ο Κόνορ διέπρεπε σε όλα. Θα μας λείψει πάρα πολύ από την τάξη του στο Πανεπιστήμιο και από κοινότητα στο Dundalk».

Ο φίλος του από το σχολείο Jeff Stephen, δήλωσε πως «δεν υπάρχουν λόγια για να περιγράψω αρκετά τον Κόνορ. Ήταν ένας πολύ καλό τύπος. Τον ήξερα από το Δημοτικό και πάντα γελούσαμε μαζί του». «Κανένας από το Dundalk, δεν έχει να πει κακή κουβέντα για αυτόν. Όλοι τον συμπαθούσαν και θα λείψει σε όλους», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Η οικογένεια του νεαρού Κόνορ, είναι συντετριμμένη από τον χαμό του παιδιού τους, με τους ίδιους να βρίσκονται σε συνεχή επικοινωνία με το προξενείο της Ιρλανδίας στο νησί για να μεταφέρουν τη σωρό του παιδιού τους πίσω στο σπίτι τους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΑΓ. ΝΑΠΑ: Το μοιραίο λάθος του 20χρονου που έπεσε από τον δεύτερο όροφο

 

 

 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου: Ανέμεναν εγκληματική ενέργεια οι Αρχές - Φαίνεται ότι είχαν τρίτο συνεργό οι δράστες

Απόπειρα φόνου: Ανέμεναν εγκληματική ενέργεια οι Αρχές - Φαίνεται ότι είχαν τρίτο συνεργό οι δράστες

Συνεχίζονται οι εντατικές έρευνες των Αρχών, για την απόπειρα φόνου που διαπράχθηκε το μεσημέρι της Τρίτης 23 Απριλίου, στη Λευκωσία, την ίδια ώρα που το θύμα της απόπειρας, ο 34χρονος, συνεχίζει να νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top