ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΒΟΜΒΑ: Ο αντι-Ζιντάν «χτίζει» τη νέα Ρεάλ ΧΩΡΙΣ τον Ρονάλντο!

ΒΟΜΒΑ: Ο αντι-Ζιντάν «χτίζει» τη νέα Ρεάλ ΧΩΡΙΣ τον Ρονάλντο!

Η άφιξη του φερόμενου ως «εκλεκτού» του Φλορεντίνο Πέρεθ για τον πάγκο της Ρεάλ Μαδρίτης θα δρομολογήσει την αποχώρηση του Κριστιάνο Ρονάλντο. Γιατί; Επειδή πιστεύει πως έχει κλείσει ο κύκλος του.

Μετά την αποχώρηση του, ο Ζινεντίν Ζιντάν άφησε «ορφανό» τον πάγκο της Ρεάλ Μαδρίτης.

Τα ισπανικά Μέσα όμως, επιμένουν ότι η κατάσταση δεν διαιωνιστεί, αφού έχει βρεθεί ήδη ο αντικαταστάτης του.

Σαφώς και δεν θα είναι ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι που αποτελούσε τον διακαή πόθο του Πέρεθ, ούτε ο «αλμυρός» Ποτσετίνο για την αποδέσμευση του οποίου η Τότεναμ ζητάει 50 εκατ. ευρώ. Σύμφωνα με την «diarioGOL» ο εκλεκτός για τον πάγκο είναι πλέον ο Γκούτι.

Κατά πολλούς μια τέτοια επιλογή εμπεριέχει ρίσκο, καθώς ο παλαίμαχος άσος της Ρεάλ δεν διαθέτει την απαραίτητη εμπειρία που απαιτείται, ωστόσο η διοίκηση του συλλόγου δείχνει να έχει απόλυτη εμπιστοσύνη στο ταλέντο του.

Μάλιστα, οι ίδιες πηγές έχουν προχωρήσει το θέμα κάμποσα βήματα παραπέρα και τονίζουν ότι η άφιξη του θα «κλειδώσει» την αποχώρηση του Κριστιάνο Ρονάλντο.

Γιατί; Επειδή πιστεύει ότι ο κύκλος του Πορτογάλου στο «Σαντιάγο Μπερναμπέου» έχει κλείσει και ότι για να χτιστεί η νέα Ρεάλ θα πρέπει να… γκρεμιστεί ένα μεγάλο κομμάτι της.

Πηγή: contra.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Νέα σύλληψη σημειώθηκε σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline σήμερα το απόγευμα αναφορικά με την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top