Τα ΝΕΑ με Μικελτάντζε και Κυριακίδη στην Ανόρθωση – Τι ζήτησε ο Λέβι

Τα ΝΕΑ με Μικελτάντζε και Κυριακίδη στην Ανόρθωση – Τι ζήτησε ο Λέβι

Η Ανόρθωση ενδιαφέρεται για τον Μπέκα Μικελτάντζε και τον Χαράλαμπο Κυριακίδη και ο Λέβι ζήτησε να περάσουν από δοκιμαστικά.

Ο ακραίος επιθετικός από την Γεωργία, Μπέκα Μικελτάντζε και ο 20χρονος Κύπριος τερματοφύλακας, Χαράλαμπος Κυριακίδης θα δώσουν το παρών τους στην πρώτη προπόνηση της Κυρίας που θα γίνει την Τρίτη, 12/6.

Οι δύο νεαροί μετά από απαίτηση του τεχνικού της Ανόρθωσης, Ρόνι Λέβι θα περάσουν από δοκιμαστικά και αν ικανοποιήσουν θα προχωρήσουν οι διεργασίες για την απόκτηση τους.

Ο 20χρονος Μικελτάντζε ανήκει στην Fc Rustavi, ομάδα της Γεωργίας και αν αποκτηθεί αυτό θα γίνει με τη μορφή δανεισμού ενώ ο Χαράλαμπος Κυριακίδης έμεινε ελεύθερος από την Πάφο.

Α.Χ.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Τραγωδία στην άσφαλτο: Υπέκυψε ο 19χρονος Χρίστος Χριστάκης, τραυματίας του τροχαίου στο Μακένζι

Τραγωδία στην άσφαλτο: Υπέκυψε ο 19χρονος Χρίστος Χριστάκης, τραυματίας του τροχαίου στο Μακένζι

Υπέκυψε στο μοιραίο ο νεαρός Χρήστος Χρηστάκη, 19 ετών από την Αραδίππου, ο οποίος νοσηλευόταν στο Νοσοκομείο American Medical Center στη Λευκωσία ύστερα από κρίσιμο τραυματισμό του το βράδυ της Δευτέρας, 18 Αυγούστου.

BEST OF TOTHEMAONLINE