Kυκλοφορεί του Γκαρσία για τον πάγκο της Ομόνοιας…

Kυκλοφορεί του Γκαρσία για τον πάγκο της Ομόνοιας…

Μόνο ο Άνχελ Γκόμες, άντε κι ο άνθρωπος που τον πληρώνει, ο Σταύρος Παπασταύρου, γνωρίζουν προφανώς ποιος θα είναι ο νέος προπονητής της Ομόνοιας. 

Χθες ήταν έντονες οι πληροφορίες, ότι έχει υπογράψει προσύμφωνο με το τριφύλλι, κάποιος προπονητής, αγνώστων λοιπών στοιχείων. 

Από το πρωί κυκλοφορεί, ότι ο εκλεκτός ενδεχομένως να είναι ο 34χρονος Κάρλος Γκαρσία Μπατίας. Από την ηλικία του φαίνεται βεβαίως, ότι δεν πρόκειται για…περπατημένο κόουτς, αλλά θα ξεκινήσει την καριέρα του στην Ομόνοια. Αν και εφόσον αυτόν έχει επιλέξει ο Άνχελ Γκόμες.

Τις τελευταίες μέρες πάντως, βγήκαν ρεπορτάζ, που έλεγαν ότι εξέταζε μια τέτοια «λύση» ο τεχνικός διευθυντής του τριφυλλιού. Δηλαδή να δώσει τα…κλειδιά των αποδυτηρίων στο «Ηλίας Πούλλος» σε νεαρό συμπατριώτη του. 

O Kάρλος Γκαρσία Μπατίας, τους τελευταίους μήνες ήταν βοηθός του Ζόρντι Κρόιφ στην Μακάμπι Τελ Αβίβ. 

Η καριέρα του σαν ποδοσφαιριστής ήταν αρκετά πλούσια. Έπαιζε στο κέντρο της άμυνας. Πριν ενάμισι χρόνο σταμάτησε, τελευταία του ομάδα ήταν η Τουρκική Αλάνια Σπορ. 

Δείτε (ΕΔΩ) αναλυτικά την καριέρα του 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Η Κύπρος γυρίζει σελίδα στην ενέργεια: Σχέδιο-μαμούθ για ασφάλεια και χαμηλότερες τιμές

Η Κύπρος γυρίζει σελίδα στην ενέργεια: Σχέδιο-μαμούθ για ασφάλεια και χαμηλότερες τιμές

Ο ενεργειακός σχεδιασμός της Κυβέρνησης, πέραν της διόρθωσης των στρεβλώσεων και αστοχιών του παρελθόντος, επικεντρώνεται σε συγκεκριμένα και μετρήσιμα έργα που έχουν ως προορισμό την επάρκεια, την ασφάλεια προμήθειας, τη μείωση του κόστους της ενέργειας, και αποφεύγει την αοριστολογία, αναφέρει σε σημερινή του ανακοίνωση το Υπουργείο Ενέργειας, Εμπορίου και Βιομηχανίας.