ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Άρχισε να κλείνει το ρόστερ, ερωτηματικά για Ντέ Βινσέντι και επιθετικό – Όλα τα νέα

Άρχισε να κλείνει το ρόστερ, ερωτηματικά για Ντέ Βινσέντι και επιθετικό – Όλα τα νέα

Έκλεισε άλλο ένα μεγάλο κεφάλαιο στον φετινό ΑΠΟΕΛ, αυτό που ακούει στο όνομα Καρλάο. Στην δεύτερη μεγάλη είδηση που αφορά το ρεπορτάζ των πρωταθλητών είναι αυτό του επιθετικού. Η φημολογία περί επιστροφής Ντε Βινσέντι ισχύει. Ενώ ανακοινώθηκαν και οι ποδοσφαιριστές που θα ακολουθήσουν την ομάδα στην Πολωνία .

Οι πρωταθλητές ανακοίνωσαν την συμφωνία με τον Βραζιλιάνο αμυντικό και την Τορίνο με τον ποδοσφαιριστή να γίνεται κάτοικος ‘Αρχαγγέλου’ για ακόμη ένα χρόνο.

 Σύμφωνα με ενημέρωση που λάβαμε ο ΑΠΟΕΛ απέσυρε το ενδιαφέρον του προς το πρόσωπο του Πορτογάλου, Ούγκο Βιέιρα και στρέφεται αλλού. Όσον αφορά τον Τόμας Ντε Βίνσέντι τα πράγματα δεν είναι και τόσο εύκολα αφού οι απαιτήσεις του Αργεντινού είναι πολύ ψηλές. Υπάρχει βέβαια θέληση και από τις δύο πλευρές και σύντομα αναμένονται νεότερα όσον αφορά την επιστροφή του ‘μάγου’ στον ΑΠΟΕΛ. Αυτό που βγαίνει από τον ‘Αρχάγγελο’ είναι ότι προς το παρόν στον ΑΠΟΕΛ δεν θα κινηθούν την δεδομένη στιγμή για άλλον επιθετικό, μέχρι να βρεθεί ο καταλληλότερος.

Δείτε ακόμη:Προς ΑΝΑΤΡΟΠΗ με Βιέιρα και ΑΠΟΕΛ! (Νεότερες πληροφορίες)

Μεγάλη συζήτηση γίνεται και για το όνομα του Λορένζο Εμπεσίλιο αφού τα περισσότερα ρεπορτάζ κάνουν λόγο για αποχώρηση του Ολλανδού. Ο Ολλανδός εν τέλει σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση θα βρίσκεται στην αποστολή της ομάδας για την Πολωνία. Παράλληλα τα όσα ακούγονται για τον Ντε Βινσέντι φουντώνουν όλο και περισσότερο τα σενάρια για την μεγάλη επιστροφή του Αργεντινού.

Μια είδηση και της τελευταίας στιγμής ο ΑΠΟΕΛ ανακοίνωσε και τους ποδοσφαιριστές που θα ακολουθήσουν την ομάδα στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας στην Πολωνία. Αυτοί είναι ακόλουθοι: Boy Waterman,Rafael Romo,Νεόφυτος Μιχαήλ,Zhivko Milanov,Emilio Nsue,Πραξιτέλης Βούρος,Νεκτάριος Αλεξάνδρου,Wanderson Martins – Caju,Νικόλας Ιωάννου,Γιώργος Μερκής,Carlos Roberto Da Cruz Junior – Carlão,Denis Polyakov,Yohan Tavares,Jesús Rueda,Nuno Morais,De Oliveira Franco Vinícius,Lucas Souza,Κωστάκης Αρτυματάς,Στάθης Αλωνεύτης,Γιώργος Εφραίμ,Άλεξ Κωνσταντίνου,Tommy Oar,Léo Natel,Musa Tamari,Ghayas Zahid,Roland Sallai,Lorenzo Ebecilio,Mickaël Poté,Guilherme Dellatorre.

Δείτε εδώ την επίσημη ανακοίνωση της αποστολής από τον ΑΠΟΕΛ.

Εν κατακλείδι να κλείσουμε το ρεπορτάζ όπως κλείνει τις τελευταίες μέρες. Στον ΑΠΟΕΛ γίνεται η προσπάθεια ούτως ώστε το ρόστερ να κλείσει το συντομότερο δυνατόν, ούτως ώστε η ομάδα να είναι το συντομότερο δυνατόν έτοιμη για την πρώτη Ευρωπαϊκή παράσταση που είναι σε λιγότερο από ένα μήνα.

 

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τραγωδία στην άσφαλτο - Έχασε τη ζωή του ο Πολύκαρπος Μιχαήλ από την Κοκκινοτριμιθιά

Πάσχα στο σπίτι του θα κάνει ο παππούς Χρύσανθος - Αφέθηκε ελεύθερος ο 82χρονος

Καταγγελία για απαγωγή και κακοποίηση Σύρου - «Η αστυνομία δεν ενήργησε άμεσα» - Δείτε φωτογραφίες

Μονή Αββακούμ: Επανέρχονται οι δικηγόροι των μοναχών - Τι ζητούν από τον Μητροπολίτη Ησαΐα

Νηστεία: Ποιες τροφές μπορούμε να φάμε την Μεγάλη Εβδομάδα - Προτάσεις γευμάτων



Ανασκόπησε τις δράσεις για 2024 σε ειδική συνεδρία το Υπουργικό Συμβούλιο - Δείτε βίντεο

Ανασκόπησε τις δράσεις για 2024 σε ειδική συνεδρία το Υπουργικό Συμβούλιο - Δείτε βίντεο

Την εξέλιξη των 88 δράσεων που ανακοίνωσε στις αρχές του χρόνου για το 2024 ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδούλιδης, εξέτασε σε ειδική συνεδρίασή του το Υπουργικό Συμβούλιο, το απόγευμα της Δευτέρας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top