H… δράση στο Παγκόσμιο κύπελλο συνεχίζεται με τρεις αγώνες! – Όλο το τηλεοπτικό πρόγραμμα…

H… δράση στο Παγκόσμιο κύπελλο συνεχίζεται με τρεις αγώνες! – Όλο το τηλεοπτικό πρόγραμμα…

Με τρία παιχνίδια συνεχίζεται η δράση στο Παγκόσμιο κύπελλο για σήμερα Κυριακή (17/6).

Πρώτες στις «μάχες» των σημερινών αγώνων θα ριχτούν η Κόστα Ρίκα και η Σερβία ένα παιχνίδι που θα ξεκινήσει στις 15:00.

Στις 18:00 αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον το Γερμανία – Μεξικό, με τα «Πάντσερ» να είναι το μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση της κούπας.

Η βραδιά θα κλείσει με το Βραζιλία – Ελβετία με όλο τον ποδοσφαιρικό πλανήτη να περιμένει να δει το Νεϊμάρ και την παρέα του να παίζουν μπάλα.

Όσον για τους λάτρεις των άλλων αθλημάτων απλά να επισημάνουμε ότι στο πρόγραμμα δεν έχει μόνο Παγκόσμιο Κύπελλο αλλά υπάρχουν και επιλογές από Moto Gp, Μπάσκετ, Ιπποδρομίες και Γκολφ.

Δείτε το πρόγραμμα των αθλητικών μεταδόσεων της ημέρας:

ΏραΜατςΚανάλι
15:00Γκραν Πρι Καταλονίας (Μoto GP)Cytavision Sports 6
Cytavision Sports HD
15:00Κόστα Ρίκα - ΣερβίαΡΙΚ 2
ΡΙΚ HD
15:30Limasol 3on3 (2η μέρα)Cytavision Sports 4
16:0049η ΙπποδρομίαCytavision Sports 7
18:00Γερμανία - ΜεξικόΡΙΚ 2
ΡΙΚ HD
18:30Παγκύπριο Πρωτάθλημα Στίβου (2η μέρα)Cytavision Sports 3
18:30Τουρνουά Γκολφ US OPEN 2018 (4η μέρα)Nova Sports 1
19:00Παναθηναϊκός - ΟλυμπιακόςCytavision Sports 5
19:30Μπασκόνια - ΜπαρτσελόναCytavision Sports 1
Cytavision Sports HD
21:00Βραζιλία - ΕλβετίαΡΙΚ 2
ΡΙΚ HD
Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυπριακό: Εξανεμίζονται οι ελπίδες για ουσιαστικές συνομιλίες- Δριμεία επίθεση Τατάρ κατά Προέδρου Χριστοδουλίδη-Ταράζει τα «ήρεμα νερά» του Αιγαίου, η Άγκυρα

Κυπριακό: Εξανεμίζονται οι ελπίδες για ουσιαστικές συνομιλίες- Δριμεία επίθεση Τατάρ κατά Προέδρου Χριστοδουλίδη-Ταράζει τα «ήρεμα νερά» του Αιγαίου, η Άγκυρα

Για διπρόσωπη πολιτική κατηγορεί τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, ο κατοχικός ηγέτης. Σε ένα νέο παραλήρημα που φαίνεται ότι συνδέεται με το πρόσφατο καταδικαστικό ψήφισμα του Ευρωκοινοβουλίου, για την Τουρκία, ο Τατάρ επικαλείται μεταξύ άλλων, τις πρόσφατες δηλώσεις του Προέδρου Χριστοδουλίδη, ο οποίος είχε πει ότι έχουμε το κλειδί, έχουμε τη στρατηγική. Ο Τατάρ διερωτήθηκε ποια πόρτα ανοίγει αυτό το κλειδί, σημειώνοντας ότι αυτό το κλειδί ανοίγει την πόρτα όπου τα θεμελιώδη ανθρώπινα δικαιώματα του τουρκοκυπριακού λαού έχουν τύχει σφετερισμού και συνεχίζεται η άδικη και παράνομη απομόνωση. 

BEST OF TOTHEMAONLINE