Νέα μεγάλη εκστρατεία από την Αστυνομία Κύπρου- Τι αφορά αυτή την φορά

Νέα μεγάλη εκστρατεία από την Αστυνομία Κύπρου- Τι αφορά αυτή την φορά

Εκστρατεία ελέγχου μοτοσικλετών και μοτοποδηλάτων, με ιδιαίτερη έμφαση στην αποτροπή των αδικημάτων, όπως η επικίνδυνη οδήγηση, η παραβίαση του ορίου ταχύτητας, η οδήγηση χωρίς άδεια οδήγησης και η μη χρήση προστατευτικού κράνους θα πραγματοποιήσει η Αστυνομία από αύριο Δευτέρα 18 Ιουνίου μέχρι και την Κυριακή 24 Ιουνίου.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Αστυνομίας, η εκστρατεία εντάσσεται στις προσπάθειες για πρόληψη και μείωση των σοβαρών και θανατηφόρων οδικών τροχαίων συγκρούσεων, και θα είναι η δεύτερη παγκύπρια για φέτος.
 
Η Αστυνομία επισημαίνει ότι  κατά την περίοδο 2015 – 2017, ποσοστό 47,73% των νεκρών μοτοσικλετιστών σε οδικές τροχαίες συγκρούσεις, δεν έφεραν προστατευτικό κράνος.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Οι αντιδράσεις των κομμάτων μετά την αποχώρηση της Πρώτης Κυρίας από τον Ανεξάρτητο Φορέα - Βίντεο

Οι αντιδράσεις των κομμάτων μετά την αποχώρηση της Πρώτης Κυρίας από τον Ανεξάρτητο Φορέα - Βίντεο

Λίγα 24ωρα μετά τη δημοσιοποίηση του βίντεο που προκάλεσε σφοδρές αντιδράσεις, η Πρώτη Κυρία προχώρησε σε δημόσια δήλωση, ανακοινώνοντας την αποχώρησή της από την προεδρία της Διαχειριστικής Επιτροπής του Ανεξάρτητου Φορέα Κοινωνικής Στήριξης.

BEST OF TOTHEMAONLINE