ΑΘΛΗΤΙΚΑ

H… ενημέρωση από τον ΑΠΟΕΛ για την προετοιμασία στην Πολωνία

H… ενημέρωση από τον ΑΠΟΕΛ για την προετοιμασία στην Πολωνία

Ο ΑΠΟΕΛ με ενημέρωση του στα Social Media του ενημερώνει για το πότε θα φτάσει η αποστολή των «γαλαζοκίτρινων» στην Πολωνία αλλά και για το πότε θα πραγματοποιηθεί η πρώτη προπόνηση για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας των πρωταθλητών.

Η ενημέρωση:

«Η χθεσινή πρωινή προπόνηση ήταν και η τελευταία επί κυπριακού εδάφους. Σήμερα στους ποδοσφαιριστές έχει παραχωρηθεί ρεπό. Η αποστολή αναχωρεί για την Πολωνία, ξημερώματα Δευτέρας στις 03:40.

Αναμένεται να φθάσει στο «Hotel Mistral Sport” στις 11:00. Η πρώτη προπόνηση επί πολωνικού εδάφους είναι προγραμματισμένη για τις 18:30 ώρα Κύπρου».

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΠτΔ: Υποχρέωση της ΕΕ να συμβάλει ενεργά σε οριστική διευθέτηση του Κυπριακού

ΠτΔ: Υποχρέωση της ΕΕ να συμβάλει ενεργά σε οριστική διευθέτηση του Κυπριακού

Το Κυπριακό είναι κατεξοχήν ευρωπαϊκό ζήτημα και η Ευρωπαϊκή Ένωση έχει κάθε συμφέρον, αλλά και υποχρέωση, να συμβάλει ενεργά μέσα από ένα πρωταγωνιστικό ρόλο για την οριστική διευθέτησή του, χρησιμοποιώντας, αξιοποιώντας όλα τα πολιτικοοικονομικά μέσα και εργαλεία που έχει στη διάθεσή της στο πλαίσιο και των ευρωτουρκικών σχέσεων, δήλωσε ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης σε χαιρετισμό σε επετειακή εκδήλωση το βράδυ της Πέμπτης για τα 20χρονα της ένταξης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top