ΑΓΙΑ ΝΑΠΑ: Χειροπέδες σε 21χρονη - Πωλούσε παράνομα την 'μόδα' εποχής

ΑΓΙΑ ΝΑΠΑ: Χειροπέδες σε 21χρονη - Πωλούσε παράνομα την 'μόδα' εποχής

Μέλη του ΟΠΕ Αμμοχώστου εντόπισαν γύρω στις 11.15 το βράδυ της Δευτέρας (18/6), 21χρονη να πωλεί παράνομα υποξείδιο του αζώτου (laughing gas).

Συγκεκριμένα, η 21χρονη εντοπίστηκε σε περιοχή της Αγίας Νάπας, να έχει στην κατοχή της μία φιάλη η οποία περιείχε υποξείδιο του αζώτου (laughing gas), 17 αχρησιμοποίητες αμπούλες, 10 χρησιμοποιημένες αμπούλες, 92 άδεια μπαλόνια, καθώς και το χρηματικό ποσό των 98 ευρώ.

Η 21χρονη είχε θεαθεί προηγουμένως να πωλεί σε τουρίστα μπαλόνι το οποίο περιείχε το συγκεκριμένο αέριο.

Όλα τα πιο πάνω παραλήφθηκαν ως τεκμήρια ενώ η 21χρονη κατηγορήθηκε γραπτώς για το αδίκημα της παράνομης πώλησης φαρμακευτικού προϊόντος χωρίς άδεια κυκλοφορίας και αφέθηκε ελεύθερη για να κλητευθεί ενώπιον Δικαστηρίου.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης για Pegasus-1: «Επιβεβαιώνεται το ενεργειακό δυναμικό της Κύπρου – Προχωρούμε με συνέπεια»

Χριστοδουλίδης για Pegasus-1: «Επιβεβαιώνεται το ενεργειακό δυναμικό της Κύπρου – Προχωρούμε με συνέπεια»

Η νέα ανακάλυψη φυσικού αερίου στην κυπριακή αποκλειστική οικονομική ζώνη (ΑΟΖ) στο Pegasus-1 στο Οικόπεδο 10 επιβεβαιώνει το ενεργειακό δυναμικό της Κύπρου, αναφέρει σε ανάρτησή του ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης μετά από τηλεδιάσκεψη που είχε το απόγευμα της Δευτέρας με στελέχη της ExxonMobil.