ΠΑΡΑ-THEMA

ΚΟΥΛΙΑΣ: «Έκρινεν ο κυπριακός λαός το 2004 τι εκάμετε» - Μπηχτή σε Κουρσουμπά για δικηγόρους

ΚΟΥΛΙΑΣ: «Έκρινεν ο κυπριακός λαός το 2004 τι εκάμετε» - Μπηχτή σε Κουρσουμπά για δικηγόρους

Τη θέση ότι προσβάλλει τον Πρόεδρο η αναφορά του Γενικού ελεγκτή για την ομάδα δικηγόρων που προσλήφθη για τη σύνταξη νομοθετημάτων στο πλαίσιο των συνομιλιών για το Κυπριακό εξέφρασε η Λήδα Κουρσουμπά.

Η Επίτροπος Νομοθεσίας αμύνθηκε έναντι όσων της καταλογίζει ο Οδυσσέας Μιχαηλίδης για τους ιδιώτες που προσλήφθηκαν μετά από δική της εισήγηση.

Υπενθύμισε στην Επιτροπή Ελέγχου της Βουλής την Πέμπτη (21/6) ότι με την ίδια ομάδα εργαζόταν μέρα νύχτα και συνομιλούσε με ομάδα Τουρκοκυπρίων για τα νομοθετήματα.

Παρεμβαίνοντας, ο Πρόεδρος της Επιτροπής Ελέγχου, Ζαχαρίας Κουλίας, της είπε πως «ο κυπριακός λαός έκρινε αυτά που κάνατε το 2004» προκαλώντας χαμόγελα στην αίθουσα.

Η κ. Κουρσουμπά δε κατηγόρησε τον Γενικό Ελεγκτή ότι δεν μπορεί να παρεμβαίνει στις πολιτικές αποφάσεις και αν το θεωρεί, να πάει στον Πρόεδρο.

Υπεραμύνθηκε εξάλλου τη Νικολέττα Χαραλαμπίδου, συντονίστρια της ομάδας, που συνομιλούσε συνεχώς με τον κύριο Μαυρογιάννη για τη σύνταξη των 272 νομοσχεδίων για το Κυπριακό.

Δήλωσε, τέλος, ότι 53 από αυτά έχουν συμφωνηθεί σε τεχνοκρατικό επίπεδο.

ΑΛ.ΜΙΧ.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Αναχώρησε απόψε από το λιμάνι της Λάρνακας το σκάφος Jennifer φορτωμένο με ανθρωπιστική βοήθεια, όπως δήλωσαν στο ΚΥΠΕ αρμόδιες πηγές. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top