ΚΥΠΡΟΣ: Απέλασαν φρουρούς ασφαλείας- Δούλευαν για γνωστά πρόσωπα στις Αρχές

ΚΥΠΡΟΣ: Απέλασαν φρουρούς ασφαλείας- Δούλευαν για γνωστά πρόσωπα στις Αρχές

Απελάθηκαν τέσσερις φρουροί ασφαλείας, οι οποίοι είχαν στην φύλαξή τους γνωστά πρόσωπα στην Αστυνομία.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με δημοσίευμα του «Φιλελεύθερου», τα τέσσερα πρόσωπα απελάθηκαν έπειτα από απόφαση του Αρχηγού της Αστυνομίας, κάνοντας χρήση της εξουσίας που του παρέχει ο νόμος.

Ο Αρχηγός της Αστυνομίας του αφαίρεσε την άδεια φρουρού, αφού αυτή δόθηκε για φρούρηση εγκαταστάσεων και όχι προσώπων.  

Οι τέσσερις αλλοδαποί, που κατείχαν άδεια φρουρού ασφαλείας, εντοπίστηκαν να φυλάσσουν πρόσωπα που απασχόλησαν τις Αρχές.

Στο δημοσίευμα της εφημερίδας σημειώνεται ότι, ο ένας εκ των τεσσάρων, αναχώρησε οικειοθελώς για την χώρα του, ενώ οι άλλοι τρεις απελάθηκαν, αφού κρίθηκε ότι οι δραστηριότητες και οι ενέργειές τους, σχετίζονται με την δημόσια ασφάλεια.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Το ThemaOnline στην παρούσα στήλη κάνει ανασκόπηση του κυπριακού Τύπου και μόνο, αποδίδοντας δημοσιεύματα εντύπων, τα οποία και επικαλείται.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Α. Νεοφύτου για ΠτΔ: «Εγώ έκανα ότι ήταν δυνατό να τον φέρω» - «Τώρα η διαδικασία είναι να με φέρουν ή να με εξοστρακίσουν;»

Α. Νεοφύτου για ΠτΔ: «Εγώ έκανα ότι ήταν δυνατό να τον φέρω» - «Τώρα η διαδικασία είναι να με φέρουν ή να με εξοστρακίσουν;»

Κατεβαίνει και επίσημα στις Προεδρικές εκλογές του 2028 ο Αβέρωφ Νεοφύτου με αυτή του την απόφαση να προκαλεί ανησυχία αλλά και αντιδράσεις στο Δημοκρατικό Συναγερμό, αφού, μέχρι στιγμής δεν είναι ξεκάθαρο εάν θα διεκδικήσει το χρίσμα του κόμματος μέσα από τη διαδικασία ή πρόκειται για μια ανεξάρτητη υποψηφιότητα.

BEST OF TOTHEMAONLINE