ΚΥΠΡΟΣ: Απέλασαν φρουρούς ασφαλείας- Δούλευαν για γνωστά πρόσωπα στις Αρχές

ΚΥΠΡΟΣ: Απέλασαν φρουρούς ασφαλείας- Δούλευαν για γνωστά πρόσωπα στις Αρχές

Απελάθηκαν τέσσερις φρουροί ασφαλείας, οι οποίοι είχαν στην φύλαξή τους γνωστά πρόσωπα στην Αστυνομία.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με δημοσίευμα του «Φιλελεύθερου», τα τέσσερα πρόσωπα απελάθηκαν έπειτα από απόφαση του Αρχηγού της Αστυνομίας, κάνοντας χρήση της εξουσίας που του παρέχει ο νόμος.

Ο Αρχηγός της Αστυνομίας του αφαίρεσε την άδεια φρουρού, αφού αυτή δόθηκε για φρούρηση εγκαταστάσεων και όχι προσώπων.  

Οι τέσσερις αλλοδαποί, που κατείχαν άδεια φρουρού ασφαλείας, εντοπίστηκαν να φυλάσσουν πρόσωπα που απασχόλησαν τις Αρχές.

Στο δημοσίευμα της εφημερίδας σημειώνεται ότι, ο ένας εκ των τεσσάρων, αναχώρησε οικειοθελώς για την χώρα του, ενώ οι άλλοι τρεις απελάθηκαν, αφού κρίθηκε ότι οι δραστηριότητες και οι ενέργειές τους, σχετίζονται με την δημόσια ασφάλεια.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Το ThemaOnline στην παρούσα στήλη κάνει ανασκόπηση του κυπριακού Τύπου και μόνο, αποδίδοντας δημοσιεύματα εντύπων, τα οποία και επικαλείται.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Οι Βρετανικές Βάσεις δεν είναι πια ταμπού: Το μήνυμα του Νίκου Χριστοδουλίδη από τις Βρυξέλλες και η αρχή ενός δύσκολου διαλόγου

Οι Βρετανικές Βάσεις δεν είναι πια ταμπού: Το μήνυμα του Νίκου Χριστοδουλίδη από τις Βρυξέλλες και η αρχή ενός δύσκολου διαλόγου

Η παρέμβαση του Προέδρου της Δημοκρατίας στις Βρυξέλλες δεν ήταν μια τυπική διπλωματική τοποθέτηση. Ήταν μια κίνηση με σαφή πολιτικό βάρος, υψηλό συμβολισμό και, κυρίως, στρατηγική στόχευση. Για πρώτη φορά μετά από χρόνια, το ζήτημα των Βρετανικών Βάσεων στην Κύπρο επανέρχεται με ένταση στο προσκήνιο, όχι ως ιστορική εκκρεμότητα, αλλά ως ζωντανό πολιτικό και κυριαρχικό ζήτημα.

BEST OF TOTHEMAONLINE