ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Καυγάς στο κέντρο της πόλης – Γυναικόπαιδα παρακολουθούσαν έντρομα

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Καυγάς στο κέντρο της πόλης – Γυναικόπαιδα παρακολουθούσαν έντρομα

Έντονος διαπληκτισμός σημειώθηκε το βράδυ της Παρασκευής 22/06 με την Αστυνομία να σπεύδει άμεσα στο σημείο.

Του Μιχάλη Μενελάου

Συγκεκριμένα, γύρω στις 23:00 το βράδυ της Παρασκευής 22/06, λήφθηκε πληροφορία στην Αστυνομία για συμπλοκή μεταξύ αλλοδαπών στη Λευκωσία.

Το περιστατικό, σημειώθηκε πλησίον της Λεωφόρου Ηλία Παπαπυριακού στην Ακρόπολη, όπου σύμφωνα με τις πληροφορίες, αλλοδαποί άνδρες τσακώνονταν μεταξύ τους, ενώ στη σκηνή υπήρχαν και γυναίκες με μικρά παιδιά.

Όπως πληροφορούμαστε, οι αλλοδαποί που διαμένουν στην περιοχή προκαλούσαν οχληρία, με τους γύρω κάτοικους να αναστατώνονται.

Περιπολικό με μέλη της Αστυνομίας έσπευσε άμεσα στο σημείο, όπου κατεύνασαν τα πνεύματα και διαπιστώθηκε πως επρόκειτο για ενδοοικογενειακή παρεξήγηση μεταξύ των οικογενειών.   

Από τον διαπληκτισμό δεν σημειώθηκε οποιοσδήποτε τραυματισμός.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΛΕΜΕΣΟΣ: Άγρια συμπλοκή έξω από μπυραρία – Στο Νοσοκομείο άνδρας

*Φωτογραφία Αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Τράμπ - «Πολύ δύσκολο» να ζητήσω από το Ισραήλ να σταματήσει τις επιθέσεις - Η συνάντηση Ιράν με Ευρωπαϊους

Τράμπ - «Πολύ δύσκολο» να ζητήσω από το Ισραήλ να σταματήσει τις επιθέσεις - Η συνάντηση Ιράν με Ευρωπαϊους

Ισραήλ και Ιράν συνεχίζουν να ανταλλάσσουν επιθέσεις στην όγδοη μέρα της σύγκρουσής τους, με το ενδεχόμενο αμερικανικής εμπλοκής να μην έχει απομακρυνθεί.Ο Ιρανός ΥΠΕΞ συναντήθηκε στη Γενεύη με τους ομολόγους του, της Βρετανίας της Γαλλίας και της Γερμανίας και την κορυφαία διπλωμάτη της ΕΕ. Οι Ευρωπαίοι ΥΠΕΞ δήλωσαν ότι θέλουν να δουν τις συζητήσεις να συνεχίζονται και ανάμεσα σε Ιράν και ΗΠΑ. Η Τεχεράνη ζητά να σταματήσει πρώτα η επιθετικότητα του Ισραήλ.Ο Τραμπ δήλωσε, ανάμεσα σε άλλα, ότι «είναι δύσκολο να πούμε στο Ισραήλ να σταματήσει τις αεροπορικές επιθέσεις ενώ κερδίζει». Το ThemaOnline σας μεταφέρει ζωντανά όλες τις εξελίξεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE