ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Στατιστικό που ΔΕΝ ΘΑ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ για την Αργεντινή του Σαμπάολι!

Στατιστικό που ΔΕΝ ΘΑ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ για την Αργεντινή του Σαμπάολι!

Ο Χόρχε Σαμπάολι έχει καταφέρει το εξής παράδοξο: να μην παρουσιάσει ίδια ομάδα σε κάποιο από τα 13 προηγούμενα παιχνίδια που κάθισε στον πάγκο της Αργεντινής. Και θα τα κάνει 14. Διαβάστε τη δεδομένη αλλαγή στο αρχικό σχήμα και πώς θα πειραματιστεί ξανά.

Ο 58χρονος προπονητής έχει χάσει τον έλεγχο της κατάστασης και σαν πνιγμένος προσπαθεί να πιαστεί από τα μαλλιά του. Χωρίς να έχει. Δεν είναι ο προπονητής που συνέχισε κι εξέλιξε το έργο του Μπιέλσα, με αποτέλεσμα να έχει 63% επιτυχία σε 43 ματς. Δεν είναι αυτός που έκανε καλή δουλειά στη Σεβίγια.

Είναι ένας άλλος. Σαστισμένος, μπλοκαρισμένος, αποπροσανατολισμένος.

Δεν είναι τυχαίο πως η 11άδα που θα παρατάξει στην τελική μάχη απέναντι στη Νιγηρία, μήπως και η Αργεντινή προκριθεί στα νοκ άουτ του Παγκοσμίου Κυπέλλου, θα είναι η 14η διαφορετική απ’ όταν ανέλαβε την Αργεντινή. Σε ισάριθμα μάλιστα παιχνίδια! Μάλιστα από το 4-2-3-1 της πρεμιέρας και το 3-4-3 έρχεται το 4-3-3…

Παράλληλα θα φτάσει να έχει χρησιμοποιήσει σε αυτό το διάστημα, από τις 20 Μαΐου του 2017 και σε 13 μήνες, 60 διαφορετικούς ποδοσφαιριστές. Διότι ο Φράνκο Αρμάνι της Ρίβερ Πλέιτ, με τις… 0 διεθνείς συμμετοχές, θα πάρει τη θέση του γκαφατζή Καμπαγέρο κάτω από τα γκολπόστ της «αλμπισελέστε», με την ελπίδα να διαχειριστεί διαφορετικά τις καταστάσεις.

Μάλλον έχει δίκιο ο βιτριολικός Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα όταν λέει πως «την Ομοσπονδία τη διοικούν άμπαλοι» και πως «ο Σαμπάολι δεν καταλαβαίνει πως το πρόβλημα δεν λύνεται με ηλεκτρονικούς υπολογιστές, drones και 14 βοηθούς»!

Πηγή: www.contra.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

«Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα πραγματοποιήσει την τρίτη επίσκεψή της στην Κύπρο, στις 7 και θα παραμείνει έως τις 14 Μαΐου», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου ξένων ανταποκριτών στην έδρα του διεθνούς οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top