Στέλνει μήνυμα στον Σωφρόνη με το… «καλημέρα»!

Στέλνει μήνυμα στον Σωφρόνη με το… «καλημέρα»!

Στο 60ο λεπτό του φιλικού αγώνα του Απόλλωνα με αντίπαλο τη Λασκ Λίντς, η Λεμεσιανή ομάδα μείωσε σε 2-1 με καταπληκτική απευθείας εκτέλεση φάουλ του Λούκα Πολίτσι από πολύ πλάγια θέση!

Θυμίζουμε ότι ο νεαρός Βελγοιταλός μεσοεπιθετικός αγωνιστηκε ως δανεικός πέρσι στον Ολυμπιακό και με το… «καλημέρα» στην προετοιμασία των «γαλάζιων», στέλνει μήνυμα στον Σωφρόνη Αυγουστή ενόψει της συνέχειας, όπου στόχος του είναι φυσικά να παραμείνει στο ρόστερ και να φορέσει τη φανέλα του Απόλλωνα τη νέα περίοδο και όχι να δοθεί ξανά δανεικός!

Να σημειώσουμε ότι το συμβόλαιο του Πολίτσι με τη Λεμεσιανή ομάδα είναι τριετές και ολοκληρώνεται τον Μάιο του 2020…

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«ΑΛΜΑ» ή πτώση; Το όραμα του Οδυσσέα δοκιμάζεται από αποχωρήσεις και κατηγορίες

«ΑΛΜΑ» ή πτώση; Το όραμα του Οδυσσέα δοκιμάζεται από αποχωρήσεις και κατηγορίες

Μια νέα περίοδος αναταράξεων φαίνεται να διανύει το κίνημα ΑΛΜΑ. Μέσα σε λίγες μόνο εβδομάδες, τρεις αποχωρήσεις από τον στενό ή υποστηρικτικό κύκλο του κινήματος –του Ανδρέα Χασαπόπουλου, του Αβραάμ Θεμιστοκλέους και του Ανδρέα Σεραφείμ– δημιούργησαν σοβαρά ερωτήματα για τη λειτουργία, τη διαφάνεια και τη συνοχή, της νέας πολιτικής δύναμης.

BEST OF TOTHEMAONLINE