ΕΠΙΘΕΣΗ -ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Καταδίωξη του εν διαστάσει συζύγου – Τρομοκρατημένη η μητέρα

ΕΠΙΘΕΣΗ -ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Καταδίωξη του εν διαστάσει συζύγου – Τρομοκρατημένη η μητέρα

Ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό άνδρα που εισήλθε στην οικία της εν διαστάσει συζύγου του, εξαπέλυσε η Αστυνομία το βράδυ της Δευτέρας 25/06.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, άνδρας εισέβαλε με τη βία στο σπίτι που διαμένει η εν διαστάσει σύζυγός του, μαζί με το ανήλικο τους τέκνο, κρατώντας μαχαίρι, λίγο πριν τις 21:00 το βράδυ της Δευτέρας 25/06.

Τότε η γυναίκα άρπαξε το παιδί της και εξήλθε της οικίας, με τον μαινόμενο πρώην άντρα της να προκαλεί υλικές ζημιές στα έπιπλα της οικίας με το μαχαίρι.

Η Αστυνομία ενημερώθηκε για το περιστατικό, όπου και έσπευσε άμεσα στο σημείο, όπου διαπίστωσαν πως ο εν λόγω άνδρας, είχε εγκαταλείψει τη σκηνή.

Μέλη της Δύναμης εξαπέλυσαν ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του, εν διαστάσει συζύγου.

Το περιστατικό σημειώθηκε στην Αγλαντζιά, με την Αστυνομία να «κτενίζει» την περιοχή για εντοπισμό του.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ: ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Εν διαστάσει σύζυγος με μαχαίρι στην οικία της πρώην – Διέφυγε με το ανήλικο παιδί η μητέρα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Μήνυμα ΠτΔ σε Τ/κ: «Μπορεί να επιτευχθεί μια λύση win-win» - Η αναφορά στην Τριμερή Κύπρου-Ελλάδας-Ισραήλ

Μήνυμα ΠτΔ σε Τ/κ: «Μπορεί να επιτευχθεί μια λύση win-win» - Η αναφορά στην Τριμερή Κύπρου-Ελλάδας-Ισραήλ

Δεν μπορούμε να επιλέγουμε για συζήτηση ένα από τα έξι κεφάλαια του πλαισίου Γκουτέρες, δήλωσε την Κυριακή ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, λέγοντας παράλληλα «ας συζητήσουμε όλα τα κεφάλαια μαζί».

BEST OF TOTHEMAONLINE