ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Οι ανοιχτές υποθέσεις, οι σίγουρες κινήσεις και το «μεγάλο στοίχημα»

Οι ανοιχτές υποθέσεις, οι σίγουρες κινήσεις και το «μεγάλο στοίχημα»

Μία ακόμα μεταγραφή η οποία είχε ολοκληρωθεί εδώ και μέρες, ανακοίνωσε σήμερα η ΑΕΛ.

Ο Μάριος Πεχλιβάνης αποκτήθηκε με τις «ευλογίες» του Κέρκεζ, ο οποίος πιστεύει πολύ στις ικανότητες του και θεωρεί ότι μπορεί να δώσει πολλές λύσεις στην επίθεση.

Θυμίζουμε ότι έχουν ήδη ανακοινωθεί οι Ντα Σίλβα και Μυτίδης, ενώ το μεγάλο «στοίχημα» του Βόσνιου τεχνικού για τη «γραμμή κρούσης», είναι ο εντοπισμός και η απόκτηση ενός «killer», για τον οποίο ο Ανδρέας Σοφοκλέους αναμένεται να κάνει (μικρή) οικονομική υπέρβαση.

Επίσης, η διοίκηση της Λεμεσιανής ομάδας έχει έρθει σε συμφωνία με τον 23χρονο Σκοπιανό διεθνή ακραίο επιθετικό, Κίρε Μαρκόσκι, αλλά και τον Πολωνό τερματοφύλακα Πάτρικ Πρόσιεκ, οι οποίοι όμως ακόμα δεν ανακοινώθηκαν επίσημα.

Παράλληλα, εκτός από τις μεταγραφές, θα υπάρξουν και αποχωρήσεις, αφού ήδη μαζεύτηκε αρκετός κόσμος στο ρόστερ και κάποιοι θα… «κουνήσουν μαντίλι».

Υπάρχουν πολλά «μέτωπα» ανοιχτά, αφού εκκρεμούν οι υποθέσεις για τη λύση των συμβολαίων των Γκαμπιονέτα και Τεξέιρα – σήμερα χώρισαν επίσημα οι δρόμοι με Σασσί –  που είναι εκτός πλάνων, ενώ όπως έχουμε αναφέρει σε προηγούμενα ρεπορτάζ μας, όλα είναι ανοιχτά για την περίπτωση Αϊρόσα και δεν αποκλείεται ακόμα και το ενδεχόμενο παραμονής του, αφού ο Αγκολέζος μπακ δεν είναι διατεθειμένος να ρίξει «νερό στο κράσι του» στο θέμα των οικονομικών του απαιτήσεων για να αποχωρήσει.

Όσον αφορά το κεφάλαιο για τους νεαρούς Κύπριους παίκτες που αγωνίστηκαν ως δανεικοί από την ΑΕΛ, εκτός από τον Ανδρέα Φράγκου που αναμένεται σύντομα να περάσει από τα γραφεία του Προέδρου Αντρέα Σοφοκλέους για να επεκτείνει τη συνεργασία σου, δεν αποκλείεται να ακολουθήσουν τον ίδιο δρόμο ακόμα 2-3 ποδοσφαιριστές…

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Οκτώ μέρες στο κελί οι δύο για το οπλοστάσιο σε τάφο στην επαρχία Λάρνακας

Μονή Αββακούμ: Απαντά στον δικηγόρο του Μητροπολίτη Ταμασού ο Βαβούσκος - «Συνιστά ομολογία ότι δεν είχαν κάνει τίποτε»

Επίδομα τέκνου: Αυξημένο κατά 3,7% φέτος - Δείτε αναλυτικά πόσα και πότε θα τα λάβετε

Τιμές καυσίμων: Το «παράδοξο» με τα φθηνότερα πρατήρια - Στα ίδια επίπεδα βενζίνη και πετρέλαιο κίνησης - Πίνακες

Κωνσταντίνου και Ελένης: Πόσοι Κύπριοι γιορτάζουν σήμερα - Oι παραλλαγές των ονομάτων και η ιστορία των Αγίων

Χριστιάνα Αριστοτέλους: Το γλυκό στιγμιότυπο που πόσταρε από τη βάφτιση της κόρης της



Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Έρχονται αρχηγοί κρατών για να στηρίξουν την πρωτοβουλία Αμάλθεια - Δεν υπάρχει ναυάγιο για το τερματικό»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Έρχονται αρχηγοί κρατών για να στηρίξουν την πρωτοβουλία Αμάλθεια - Δεν υπάρχει ναυάγιο για το τερματικό»

Αρχηγοί κρατών θα έρθουν στην Κύπρο για να στηρίξουν την πρωτοβουλία «Αμάλθεια» είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top