ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Το σκηνικό γύρω από την επιστροφή Τόνιο – Οι επόμενες κινήσεις, η προετοιμασία και το Γιουρόπα

Το σκηνικό γύρω από την επιστροφή Τόνιο – Οι επόμενες κινήσεις, η προετοιμασία και το Γιουρόπα

Ραδιοφωνικές δηλώσεις στον Super Sport FM παραχώρησε το μεσημέρι της Τρίτης ο εκπρόσωπος τύπου της ΑΕΚ, Κυριάκος Δημητρίου.

Αναφερόμενος για την πρόσφατη άφιξη Τόνιο στην Κύπρο και που βρίσκεται η συγκεκριμένη περίπτωση περί επιστροφής του στο δυναμικό της ΑΕΚ ανέφερε «Είναι αλήθεια, ότι η υπόθεση έχει μπει στην τελική ευθεία. Είναι στην Κύπρο ο Τόνιο και θέλουμε να κλείσουμε θετικά αυτό το κεφάλαιο. Την περίπτωση την ξέρουμε πολύ καλά. Είναι ένας τερματοφύλακας που πέρασε με επιτυχία από την ΑΕΚ. Απομένουν κάποια διαδικαστικά θέματα για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή. Ελπίζουμε να μην υπάρξει οτιδήποτε απρόοπτο. Τις επόμενες ημέρες θα ενημερώσουμε και τον κόσμο».

Για την προετοιμασία σχολίασε «Είναι γνωστό ότι απομένουν λίγες εκκρεμότητες για να πάρει μορφή το ρόστερ της επόμενης περιόδου. Αύριο θα έχουμε την πρώτη απογευματινή προπόνηση, καθώς κάναμε πρωινές μέχρι τώρα. Δεν θα είναι πολλές οι προσθήκες που θα γίνουν. Είμαστε μια ομάδα που διατηρούμε τον βασικό κορμό. Στόχος είναι να πάει η ομάδα στην Πολωνία και να δουλέψει, για να παρουσιαστεί όσο το δυνατό πιο έτοιμη στα Ευρωπαϊκά παιχνίδια».

Αν η ΑΕΚ βρίσκεται κοντά και με άλλους ποδοσφαιριστές επισήμανε «Δεν μπορούμε να πούμε αν είμαστε κοντά ή μακριά με κάποιους. Όπως συνέβη και με τον Ανδρέα Χριστοδούλου, αν δεν φτάσουμε οριστικά στο τέλος, δεν θα πούμε κάποιο όνομα.

Για τις προπονήσεις και την επίσημη πρώτη τόνισε «Κάναμε πρωινές προπονήσεις, τη Δευτέρα θα είναι η επίσημη πρώτη και θα δούμε αν θα γίνει στο «ΑΕΚ ΑΡΕΝΑ», ανάλογα και με την κατάσταση του γηπέδου, καθώς έχει γίνει επανασπορά. Τα ξημερώματα της Τετάρτης θα αναχωρήσουμε για την Πολωνία και την Οπαλένιτσα όπου θα είναι το βασικό στάδιο της προετοιμασίας».

Για τον πιθανό αντίπαλο στο Γιουρόπα Λιγκ υπογράμμισε «Αγωνιζόμενοι στον Β’ προκριματικό, θα παρακολουθήσουμε τις Λεβάντια και Ντάνταλκ για να έχουμε πλήρη εικόνα του αντιπάλου μας. Ουσιαστικά, οι Ιρλανδοί είναι σε αγωνιστική δράση. Έτσι, μας δίνετε η δυνατότητα να έχουμε εκπρόσωπο στο ένα ή και στα δυο παιχνίδια. Συνεχίζεται η συλλογή στοιχείων και για τις δύο ομάδες. Μέχρι να έρθει η ώρα που θα αγωνιστούμε, πρέπει να συλλέξουμε τις περισσότερες πληροφορίες».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Στην δημοσιότητα το όνομα και τα στοιχεία της άτυχης 77χρονης που παρασύρθηκε από όχημα στη Λευκωσία - Ζητά την βοήθεια του κοινού η Αστυνομία

Απίστευτο κι όμως κυπριακό: Μερίδα περιπτέρων πουλά προϊόντα κάνναβης - Δείτε φωτογραφίες

Αυξημένο το επίδομα Τέκνου φέτος - Πότε θα καταβληθεί το επίδομα Πολύτεκνης Μάνας - Όλες οι πληροφορίες

Τελικός Κυπέλλου: Αυτά είναι τα μέτρα ασφαλείας για το Ομόνοια - Πάφος

Μαζικά απειλητικά email σε σχολεία: Ζητήθηκε συνδρομή της Interpol και Europol - Οι ενέργειες που γίνονται



Καταχωρήθηκε η ένσταση Οδυσσέα στην παύση του – 72 σελίδες το έγγραφο

Καταχωρήθηκε η ένσταση Οδυσσέα στην παύση του – 72 σελίδες το έγγραφο

Καταχωρήθηκε σήμερα Παρασκευή 17/5 γύρω στις 11 το πρωί ενώπιον του Ανώτατου Δικαστικού Συμβουλίου η ένσταση του Γενικού Ελεγκτή της Δημοκρατίας, Οδυσσέα Μιχαηλίδη, κατά της αίτησης του Γενικού Εισαγγελέα, Γιώργου Σαββίδη, για παύση του πρώτου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top