ΚΟΣΜΟΣ

Η ήττα της Αιγύπτου στις καθυστερήσεις του στοίχισε τη ζωή

Η ήττα της Αιγύπτου στις καθυστερήσεις του στοίχισε τη ζωή

 Το ποδόσφαιρο είναι σχεδόν πάντα γεμάτο από έντονες στιγμές. Τα παιχνίδια που είναι νωχελικά και δεν έχουν τίποτα να προσφέρουν στους φιλάθλους είναι πάντα η μειοψηφία, ασχέτως επιπέδου, κατηγορίας και διοργάνωσης. Μπορεί εύκολα να αντιληφθεί κανείς, πόσο έντονα χτυπά η καρδιά στη μεγαλύτερη διοργάνωση του δημοφιλέστερου αθλήματος, στο Μουντιάλ.

Τα ματς του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2018 την Δευτέρα 25/6, με εξαίρεση το Ουρουγουάη-Ρωσία 3-0, είχαν όλα συναρπαστική εξέλιξη και κρίθηκαν μετά τη συμπλήρωση των 90 λεπτών. Μάλιστα, στο Σαουδική Αραβία-Αίγυπτος, το γκολ που χάρισε τη νίκη στην τυπικά γηπεδούχο σημειώθηκε στο 5ο λεπτό των καθυστερήσεων, στην κυριολεκτικά τελευταία φάση του ματς.

Τέτοιοι αγώνες χαρακτηρίζονται ακατάλληλοι για καρδιακούς, κάτι που αποδείχθηκε με τον απροσδόκητο χαμό του Αμπντέλ Ραχίμ Μοχάμεντ, πρώην ποδοσφαιριστή και σχολιαστή αγώνων, ο οποίος έπαθε ανακοπή καρδιάς, λίγο μετά το γκολ που έδωσε το τρίποντο στους Σαουδάραβες με 2-1.

Σύμφωνα με τα ΜΜΕ της Αιγύπτου, ο πρώην προπονητής της Ζάμαλεκ κατέρρευσε μετά το τέρμα που «έκοψε» ακόμη και τη χαρά ενός βαθμού για τη χώρα του και παρά τις προσπάθειες των συναδέλφων του και του ιατρικού επιτελείου που υπήρχε στο κρατικό κανάλι στο Κάιρο, τελικά έχασε τη μάχη. Την τραγική εξέλιξη επιβεβαίωσε και ο διευθυντής της κλινικής όπου μεταφέρθηκε ο Μοχάμαντ, Αχμάντ Ταχά.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Οι ΗΠΑ καταρρίπτουν το αφήγημα Τατάρ - Δίνουν χρόνο στην αποστολή της Ολγκίν

Οικονομικές επιπτώσεις στην Κύπρο από την επίθεση του Ιράν στο Ισραήλ: Οικονομολόγος αναλύει στο «Τ» τα σενάρια

Καύσιμα: Εντός δεκαημέρου νέα αύξηση - Πώς θα επηρεάσει τις τιμές η κρίση στη Μέση Ανατολή - Φόβοι για €2 η βενζίνη

Μαρίνα Σάττι: Τι δήλωσε η ομάδα της για την ελληνική συμμετοχή και το μήνυμα της τραγουδίστριας

Εντόπισαν 113 κροτίδες σε οικία ανήλικου στη Λευκωσία - Αναμένεται να κληθεί για ανάκριση - Φωτογραφία



LIVE - Νετανιάχου: «Θα χτυπήσουμε έξυπνα το Ιράν...θα ενημερώσουμε τις ΗΠΑ»   

LIVE - Νετανιάχου: «Θα χτυπήσουμε έξυπνα το Ιράν...θα ενημερώσουμε τις ΗΠΑ»  

Ο πρωθυπουργός Μπενιαμίν Νετανιάχου ανέφερε πως το Ισραήλ θα επιτεθεί εκ νέου στο Ιράν μετά την απάντηση του δεύτερου στο φονικό χτύπημα στο ιρανικό προξενείο στη Συρία. Η είδηση μεταφέρθηκε από το κρατικό τηλεοπτικό δίκτυο Kan και αναφέρει πως θα έχουν ειδοποιηθεί οι σύμμαχοι του Ισραήλ, για να λάβουν αντίμετρα από πιθανή απάντηση του Ιράν. Οι ΗΠΑ απέκλεισαν το ενδεχόμενο να συμμετάσχουν σε οποιαδήποτε ισραηλινή αντεπίθεση κατά του Ιράν, ενώ το πολεμικό υπουργικό συμβούλιο του Ισραήλ δεν έλαβε απόφαση σχετικά με το τι μέτρα θα λάβει ως απάντηση στην επίθεση της Τεχεράνης. Το ThemaOnline σας μεταφέρει όλες τις εξελίξεις

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top