Αλλαγή 'εκπροσώπου' ψευδοκράτους στην Ουάσινγκτον

Αλλαγή 'εκπροσώπου' ψευδοκράτους στην Ουάσινγκτον

Ο Μουσταφά Λακατάμιαλι, μέχρι πρότινος «υφυπουργός εξωτερικών» διορίστηκε νέος "εκπρόσωπος" του ψευδοκράτους στην Ουάσινγκτον.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του «υπεξ», ο Λακατάμιαλι αρχίζει να υπηρετεί τα νέα του καθήκοντα από την 1η Ιουλίου. Έχει διατελέσει στο παρελθόν (1995-1997) στην «αντιπροσωπεία» του ψευδοκράτους στο Λονδίνο, στις Βρυξέλλες ως «αναπληρωτής εκπρόσωπος» (1997-2000), το ίδιο και στην Γενεύη (2003-2007) και αμέσως μετά στην Άγκυρα και την «πρεσβεία» εκεί του ψευδοκράτους για ένα χρόνο.

Ο Λακατάμιαλι θεωρείται έμπειρος διπλωμάτης αφού έχει εργαστεί δύο χρόνια και στον Οργανισμό Ισλαμικής Διάσκεψης, ενώ τα τελευταία 4 χρόνια ήταν μέλος της δικοινοτικής επιτροπής για την διάνοιξη των οδοφραγμάτων και «υφυπέξ» από το 2016.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυπριακό: Δένεια, Άγκυρα και ΟΗΕ: Ο Ερχιουρμάν δείχνει τις προτεραιότητές του

Κυπριακό: Δένεια, Άγκυρα και ΟΗΕ: Ο Ερχιουρμάν δείχνει τις προτεραιότητές του

Το πρόσφατο επεισόδιο στη Δένεια με τον κατοχικό στρατό, ήρθε να υπενθυμίσει, με τον πιο ωμό τρόπο, πως η τουρκική κατοχή παραμένει ενεργή και προκλητική. Όσοι έσπευσαν να υποδεχθούν την λεγόμενη «εκλογή» του Τουφάν Ερχιουρμάν ως μια «ευκαιρία για επανεκκίνηση» στο Κυπριακό, βλέπουν πλέον την πραγματικότητα να τους διαψεύδει. Ο νέος κατοχικός ηγέτης, δείχνει από νωρίς ποιες είναι οι προτεραιότητές του- και αυτές βρίσκονται αναμφίβολα στην Άγκυρα.