ΒΟΥΛΗ: Στο στόχαστρο ο Χάρης - «Δεν ρώτησαν τον Γ. Εισαγγελέα για την εγγύηση στον Συνεργατισμό»

ΒΟΥΛΗ: Στο στόχαστρο ο Χάρης - «Δεν ρώτησαν τον Γ. Εισαγγελέα για την εγγύηση στον Συνεργατισμό»

Ολιγόλεπτη ένταση επικράτησε στην Επιτροπή Ελέγχου της Βουλής το πρωί της Πέμπτης (28/6).

Του Αλέκου Μιχαηλίδη

Αιτία αυτής, οι εξελίξεις στον Συνεργατισμό και αφορμή η εγγύηση του κράτους προς τον Συνεργατισμό για «μη αναμενόμενες ζημιές» στο πλαίσιο της συμφωνίας με την Ελληνική.

Μετά την τοποθέτηση του υπουργού Οικονομικών η Πρόεδρος της Επιτροπής Ειρήνη Χαραλαμπίδου επέμεινε στην επιστολή του Γενικού Εισαγγελέα, σύμφωνα με την οποία δεν έτυχε ενημέρωσης για την εν λόγω εγγύηση.

Ο κ. Γεωργιάδης εξήγησε ότι ο Συνεργατισμός έχει δικούς του νομικούς συμβούλους λέγοντας ότι είναι «ιδιωτική εταιρεία».

Αυτό προκάλεσε αντιδράσεις και «μουρμούρα» στην αίθουσα, σε μια πολύκροτη συνεδρίαση, την οποία παρακολουθεί και ο Πρόεδρος της Βουλής.

Παρόντες είναι και ο Γενικός Ελεγκτής αλλά και η διοίκηση της Συνεργατικής Κυπριακής Τράπεζας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

LIVE: Προς το Γκουάμ μετακινούνται τα αμερικανικά βαριά βομβαρδιστικά B-2 - Νέο κύμα επιθέσεων του Ισραήλ κατά ιρανικών εγκαταστάσεων

LIVE: Προς το Γκουάμ μετακινούνται τα αμερικανικά βαριά βομβαρδιστικά B-2 - Νέο κύμα επιθέσεων του Ισραήλ κατά ιρανικών εγκαταστάσεων

Συνεχίζονται για ένατη μέρα οι εκατέρωθεν επιθέσεις που εξαπέλυσαν στη διάρκεια της νύχτας Ιράν και Ισραήλ. Μετακίνηση βαριών βομβαρδιστικών προς το Γκουάμ, αποτροπή ιρανική τρομοκρατικής επίθεσης στην Κύπρο, νέο κύμα επιθέσεων οι κύριες εξελίξεις της ημέρας.

BEST OF TOTHEMAONLINE