ΣΥΝΕΡΓΑΤΙΣΜΟΣ: Συγκέντρωση από το Κίνημα Κατά των Εκποιήσεων

ΣΥΝΕΡΓΑΤΙΣΜΟΣ: Συγκέντρωση από το Κίνημα Κατά των Εκποιήσεων

Το Κίνημα Κατά των Εκποιήσεων πραγματοποίησε το Σάββατο (30/6) εκδήλωση στην οποία παρευρέθηκαν στελέχη από διάφορα κόμματα.

Στη συγκέντρωση διαβάστηκε υπόμνημα το οποίο μεταξύ άλλων αναφέρει ότι το Κίνημα ενάντια στις εκποιήσεις, καταδικάζει τη διάλυση του Συνεργατισμού, την πώληση του 'έναντι πινακίου φακής' στην Ελληνική καθώς και τους εκβιασμούς, όπως αναφέρει, για κούρεμα.

«Λέμε όχι στα νέα αντιλαϊκά νομοσχέδια και στις εκποιήσεις - αστραπή», αναφέρει το υπόμνημα. Προστίθεται ότι συμπαραστάτες στην εκδήλωση είναι αυτοί που δεν θα ψηφίσουν τα αντιλαϊκά μέτρα.

Στο υπόμνημα που διαβάστηκε στην εκδήλωση αναφέρεται ότι το Κίνημα αγωνίζεται για το δικαίωμα στη στέγη, για προστασία της πρώτης κατοικίας και μικρής επαγγελματικής στέγης, για τα συμφέροντα των εργαζομένων  και όχι του τραπεζικού κεφαλαίου και για το Φορέα Ανάληψης μη Εξυπηρετούμενων Δανείων.

Σημειώνεται ότι στην εκδήλωση έλαβαν μέρος το ΑΚΕΛ, η ΕΔΕΚ, η Συμμαχία Πολιτών και το Κίνημα Οικολόγων.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Συνάντηση ΕΕ – Τουρκίας εντός Οκτωβρίου μετά από παράκληση Γκουτέρες – Προσδοκίες για εξελίξεις στο Κυπριακό

ΠτΔ: Συνάντηση ΕΕ – Τουρκίας εντός Οκτωβρίου μετά από παράκληση Γκουτέρες – Προσδοκίες για εξελίξεις στο Κυπριακό

Συνάντηση της ΕΕ με την Τουρκία στο υψηλότερο επίπεδο θα πραγματοποιηθεί εντός Οκτωβρίου, για να συζητηθούν η προσπάθεια επανέναρξης των συνομιλιών για το Κυπριακό και ενδεχόμενη πρόοδος στις ευρωτουρκικές σχέσεις, προανήγγειλε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά την προσέλευσή του την Παρασκευή το πρωί για τη δεύτερη μέρα της Συνόδου Κορυφής της ΕΕ, στις Βρυξέλλες.

BEST OF TOTHEMAONLINE