ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Η ανωτερότητα Βελγίου-Βραζιλίας και η πρόβλεψη για Αγγλία που… αχνοφαίνεται! Τι προτείνει ο «Δάσκαλος»

Η ανωτερότητα Βελγίου-Βραζιλίας και η πρόβλεψη για Αγγλία που… αχνοφαίνεται! Τι προτείνει ο «Δάσκαλος»

Ο «Δάσκαλος» μπέρδεψε τις μέρες των πέναλτι! Μαζεύουμε τα κομμάτια μας και προχωράμε μπροστά…

Έπεσα έξω με τα πέναλτι της πρώτης μέρας των 16, αντ΄ αυτού συνέβησαν τη δεύτερη μέρα με την Ισπανία να μας χαλάει τη διάθεση αλλά και την επτάδα πρόκρισης και την Κροατία να παρουσιάζει ένα πολύ κακό πρόσωπο αλλά τελικά να προκρίνεται.

Χορταστική η Γαλλία, έδειξε επιτέλους τις μεγάλες δυνατότητές της σκορπίζοντας την Αργεντινή στους 5 ανέμους και δυστυχώς για μένα (έπαιξα όπως σας είχα προτείνει στο πρώτο μου άρθρο τον Κουτίνιο να πάρει τη χρυσή μπάλα με τιμή 40 στο μονό) βρήκα ανταγωνιστή στο πρόσωπο του πιτσιρικκά Κίλιαν Μπαπέ Λοτίν (νέος Τιερύ Ανρύ) που τρέχει σαν καθαρόαιμο αραβικό άλογο.

Από την άλλη, είπαμε αντίο στον παικταρά Ρονάλντο ενώ το κοκαλάκι του πουπούξιου του Σάντος από το Euro 2016 ράγισε επιτέλους. Τι να πούμε τώρα για την Ισπανία, διέλυσε τα Άντε Ποστ όλων μας και απέδειξε ότι πάντα στη φάση των νοκ άουτ ελλοχεύει ο κίνδυνος μια δυνατή ομάδα να αποκλειστεί από μια κατώτερη αν οδηγηθεί στην παράταση ή στα πέναλτι. Σήμερα θα σας προτείνω και την τετράδα προημιτελικών που βλέπω με πολύ καλή απόδοση, εάν και εφόσον την ποντάρετε από τώρα, πριν συμπληρωθεί όλο το παζλ των 8.

Παιχνίδια Δευτέρας:

Βραζιλία-Μεξικό: Ό,τι έχτισε τις δύο πρώτες αγωνιστικές των ομίλων το γκρέμισε εν μία νυχτί με συνεπακόλουθο να πέσει πάνω στη Βραζιλία στους 16 και να χάσει την ευκαιρία να διεκδικήσει κάτι καλύτερο από τους 16. Η Βραζιλία, που πιστεύω ότι δεν έχει δείξει ακόμη τις πραγματικές της δυνάμεις, περνάει από αυτό το ζευγάρι εύκολα ή δύσκολα με νίκη στο 90λεπτο η οποία όμως δεν πληρώνει και θα στραφώ στο ημίχρονο-τελικό Χ-1 με απόδοση 4,10 με την ελπίδα να κρατήσει ένα ημίχρονο η Ελ Τρικολόρ. Και τι θα γίνει με αυτόν τον Γκάμπριελ Χέσους, θα σκοράρει επιτέλους?

Βέλγιο-Ιαπωνία: Προβλέπω διασυρμό για την Ιαπωνία σε αυτό το ματς, έκανε την υπέρβαση της και πέρασε όπως πέρασε στους 16 η Μπλε Σαμουράι με πολύ μέτρια απόδοση και επειδή οι ομάδες του 8 ομίλου έπαιξαν τρία ντέρμπι στη φάση των ομίλων και ίδρωσαν πολύ, αυτό θα έχει αντίκτυπο στο σημερινό ματς σε θέματα αντοχής, δύναμης και σκληράδας. Προβλέπω διασυρμό από το Βέλγιο, σκορ 3-0, 4-0 ή και περισσότερα σε ένα ματς που το Βέλγιο θα τρίξει τα δόντια του με εκκωφαντικό τρόπο στον επικείμενο αντίπαλο του τη Βραζιλία. Παίζουμε Βέλγιο ημίχρονο-τελικό 1-1 με απόδοση 1,97, νίκη Βελγίου με χάντικαπ -2 με απόδοση 4,20 (ναπ), νίκη Βελγίου και στα δύο ημίχρονα με απόδοση 3,25 και Σκορ οποιαδήποτε στιγμή στο παιχνίδι 3-0 με απόδοση 4,25 (ναπ). Ήρθε η στιγμή για τους δυνατούς παίκτες του στοιχήματος να πάρουν χρήματα από αυτό το ματς γιατί η ανωτερότητα του Βελγίου είναι χαώδης. Μυρίζομαι και πεναλτάκι από τον Αζάρ αλλά και οι υπόλοιποι επιθετικοί του Βελγίου (κυρίως Λουκάκου) θα ΄χουν την ευκαιρία να αυξήσουν τα τέρματα τους.

Παιχνίδια Τρίτης:

Σουηδία-Ελβετία: Ίσως το πιο αμφίρροπο ζευγάρι αυτής της φάσης αλλά η Σουηδία, που ομολογουμένως δεν τη θεωρούσα ικανή για πρόκριση από τον δύσκολο όμιλο της, με εξέπληξε με την παρουσία της, τη μαχητικότητα της και κυρίως τις έξυπνες τακτικές του προπονητή της. Τη θεωρώ μαζί με την Κροατία τις δύο καλύτερες – από τις μικρές θεωρητικά ομάδες – της φάσης των ομίλων. Παίζει με την Ελβετία που, αν δεν είχε τις δύο σημαντικότατες απουσίες λόγω καρτών, δε θα ακουμπούσα αυτό το ματς αλλά τώρα, μου δίνεται η ευκαιρία να εκμεταλλευτώ αυτή τη συγκυρία και θα επιλέξω πρόκριση της Σουηδίας με απόδοση 2,04. Δίνω όμως αρκετές πιθανότητες το ματς να οδηγηθεί στην παράταση και θα το παίξω safe διπλή ευκαιρία 1,Χ με πολύ ικανοποιητική τιμή 1,50 που μόνο στο stoiximan μπορείτε να βρείτε.

Κολομβία-Αγγλία: Διάλεξε αντίπαλο η Αγγλία και το εύκολο μονοπάτι για τον τελικό, χάνοντας το παιχνίδι με το Βέλγιο, εφόσον παρέταξε ως επί το πλείστον αναπληρωματικούς και θα παίξει πιο ξεκούραστη και με βασική ενδεκάδα τους καταπονεμένους Καφετέρος που έχουν και αμφίβολο τον Χάμες Ροντρίγκες. Όπως ανέφερα πιο πάνω και με την Ιαπωνία, ο 8ος όμιλος ήταν ο πιο καταπονεμένος από όλους τους άλλους ομίλους, δεν είχε την ευκαιρία καμία ομάδα να κάνει ροτέισιον και κατέρχονται στους 16 κουρασμένες και έρμαιο των ορέξεων των δυνατών. Κερδίζει η Αγγλία εδώ από το 90λεπτο με καλή απόδοση 2,10 και προελαύνει ο τυφώνας Χάρυ Κέην στον πίνακα των σκόρερ.

***Με βάση τις προβλέψεις μου, θα ΄χουμε τα ακόλουθα ζευγάρια στη φάση των οχτώ, δηλαδή στα προημιτελικά:

1) Γαλλία-Ουρουγουάη, 2) Βραζιλία-Βέλγιο, 3) Ρωσία-Κροατία,  4)  Αγγλία-Σουηδία.

Ακολούθως στα ημιτελικά παίζει ο νικητής του 1 με του 2 και ο νικητής του 3 με του 4, που προβλέπω να είναι αυτές που έχω κάνει bold πιο πάνω. Όσοι θέλετε να ποντάρετε από τώρα για την τετράδα ημιτελικών (θα βρείτε τιμές μόνο στο www.stoiximan.com.cy και στην εταιρεία betonalfa, εδώ στην Κύπρο ή και διαδικτυακά στο www.betonalfa.com.cy με bonus εγγραφής 100%) προτείνω ότι τα ζευγάρια θα είναι: 1ος Ημιτελικός: Γαλλία – Βραζιλία και 2ος Ημιτελικός: Αγγλία-Κροατία. Σίγουρα το Βραζιλία-Βέλγιο είναι πολύ αμφίρροπο αλλά πρέπει να διαλέξω αυτήν που με ικανοποίησε περισσότερο ενώ η Γαλλία (ελέω και του πιθανού τραυματισμού του Καβάνι), η Κροατία (ελπίζω να ήταν μια κακή παρένθεση το ματς με Δανία) και η Αγγλία θα έχουν πολύ πιο εύκολο έργο. Ο τίτλος που έδωσα στο πρώτο μου άρθρο: «Το Μουντιάλ της Αγγλίας εφόσον έρθει δεύτερη στον όμιλο…» (με ρεκόρ 4000 views) έρχεται όλο και πιο κοντά με αυτά που βλέπω στο γήπεδο μέχρι στιγμής. Η Αγγλία για μένα, με ποσοστό 90% θα βρίσκεται στον τελικό φέτος. Για περαιτέρω όμως σχολιασμό των προημιτελικών και των ημιτελικών θα επανέλθω την Τετάρτη 4 Ιουλίου.  

Δείτε ΟΛΕΣ τις προβλέψεις του «Δάσκαλου»:

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Ολοκληρώθηκε η νεκροτομή επί της σορού του άτυχου 52χρονου στο Παραλίμνι

Μείωση ποινής σε καταδικασθέντα για αδικήματα σεξουαλικής κακοποίησης κατά ανήλικης - Ποιος ο λόγος

Στο κελί 16χρονος - Σκόρπισε τον τρόμο σε δομή ανηλίκων κρατώντας «πιστόλι»

Λιμάνι Λάρνακας: Ζητά ενημέρωση από Υπ. Μεταφορών η Επ. Ανάπτυξης – Δεν παρέλαβε τις άδειες για έργα η εταιρεία Kition

E-kalathi: Μεγάλο ενδιαφέρον από εταιρείες - Αξιολογούνται οι προσφορές - Πότε αναμένεται να τεθεί σε λειτουργία

Υπ.Μεταφορών στο «T»: Πρόταση να απομακρύνονται με ρυμούλκηση τα οχήματα που σταθμεύουν παράνομα - Λεπτομέρειες



Μονή Αββακούμ: Καταθέτει στην Ανακριτική ο εν αργία Αρχιμανδρίτης Πορφύριος

Μονή Αββακούμ: Καταθέτει στην Ανακριτική ο εν αργία Αρχιμανδρίτης Πορφύριος

Στην Αρχιεπισκοπή, συνοδευόμενος με από τους δικηγόρους του, έφτασε ο εν αργία Αρχιμανδρίτης, Πορφύριος, ο οποίος αναμένεται να καταθέσει ενώπιον της Ανακριτικής Επιτροπής, για το σκάνδαλο της Ιεράς Μονής Οσίου Αββακούμ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top