‘Ένοπλες δυνάμεις’ του ψευδοκράτους σε άσκηση στην Τουρκία

 ‘Ένοπλες δυνάμεις’ του ψευδοκράτους σε άσκηση στην Τουρκία

Μονάδα των «ενόπλων δυνάμεων» του ψευδοκράτους λαμβάνει μέρος σε στρατιωτική άσκηση που διοργανώνουν οι Τουρκικές Ένοπλες Δυνάμεις στην περιοχή Ικόνιο, στην κεντρική Τουρκία, και η οποία θα ολοκληρωθεί στις 6 Ιουλίου.

Σύμφωνα με την τουρκοκυπριακή εφημερίδα «Χαβαντίς», στην άσκηση επιχείρησαν μονάδες των Τουρκικών Ενόπλων Δυνάμεων, των Ενόπλων Δυνάμεων Αζερμπαϊτζάν, της Σαουδικής Αραβίας και των «ενόπλων δυνάμεων» του ψευδοκράτους και σύμφωνα με το σενάριο έπρεπε να διασωθούν στρατιώτες από το πεδίο μάχης.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Είμαστε δικαιολογημένα περήφανοι για τη χώρα μας - Δεν θα αποστρατευτούμε ποτέ από την προσπάθεια για απελευθέρωση και επανένωση»

ΠτΔ: «Είμαστε δικαιολογημένα περήφανοι για τη χώρα μας - Δεν θα αποστρατευτούμε ποτέ από την προσπάθεια για απελευθέρωση και επανένωση»

Η αναβάθμιση των παραγόντων ισχύος εξυπηρετεί την υπ' αριθμόν ένα προτεραιότητά μας που δεν είναι άλλη από τον τερματισμό της κατοχής και την επανένωση της πατρίδας μας τόνισε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε δήλωση μετά τη στρατιωτική παρέλαση, στη Λευκωσία, για την επέτειο της κυπριακής ανεξαρτησίας. Τόνισε παράλληλα ότι είμαστε δικαιολογημένα περήφανοι για τη χώρα μας.

BEST OF TOTHEMAONLINE