ΛΑΡΝΑΚΑ - ΕΡΓΑΤΙΚΟ: Τελείται η κηδεία του Γεωργίου – Η παράκληση της οικογένειας -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΛΑΡΝΑΚΑ - ΕΡΓΑΤΙΚΟ: Τελείται η κηδεία του Γεωργίου – Η παράκληση της οικογένειας -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Στην τελευταία του κατοικία οδηγείται ο 42χρονος Γιώργος Γεωργίου, που έχασε τη ζωή του σε εργατικό ατύχημα στη Λάρνακα.

Στις 16:30 της Τετάρτης 04/07 τελείται από τον Ιερό Ναό Αγίου Παντελεήμονα στο Μενεού, η κηδεία του Γιώργου Γεωργίου, 42 χρόνων από τη Λάρνακα.

Ο Γεωργίου, υπάλληλος της ΑΗΚ βρισκόταν το πρωί της Δευτέρας 2 Ιουλίου 2018, σε κλωβό ανυψωτικού μηχανήματος  και ασχολείτο με κλάδεμα δέντρου, κλαδιά του οποίου ήταν μπλεγμένα σε καλώδια της Αρχής Ηλεκτρισμού.

Κάτω από συνθήκες που διερευνώνται από την Αστυνομία, φαίνεται ότι αποκόπηκε πήρος του ανυψωτήρα με αποτέλεσμα ο κλωβός να πέσει στο έδαφος από ύψος 4 περίπου μέτρων.

Ο άτυχος Γεωργίου που καταλείπει σύζυγο και τρία παιδιά, έπεσε και κτύπησε το κεφάλι του στην άσφαλτο με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του.

Η ταφή του Γεωργίου θα γίνει στο νέο κοιμητήριο Μενεού, ενώ έγινε έκκληση όπως αντί στεφάνων να γίνονται εισφορές για τα παιδιά.

Δείτε τη φωτογραφία:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Αχτίδα αισιοδοξίας μετά τη συνάντηση Χριστοδουλίδη-Ολγκίν - Το βλέμμα στα επόμενα βήματα

Κυπριακό: Αχτίδα αισιοδοξίας μετά τη συνάντηση Χριστοδουλίδη-Ολγκίν - Το βλέμμα στα επόμενα βήματα

Σε μια κρίσιμη περίοδο για τις προσπάθειες επανεκκίνησης των συνομιλιών στο Κυπριακό, πραγματοποιήθηκε χθες η συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, με την προσωπική απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE