ΛΙΟΠΕΤΡΙ: Ζημιές πέντε χιλιάδων ευρώ από πυρκαγιά σε λυόμενη κατοικία

ΛΙΟΠΕΤΡΙ: Ζημιές πέντε χιλιάδων ευρώ από πυρκαγιά σε λυόμενη κατοικία

Ζημιές ύψους πέντε χιλιάδων ευρώ προκλήθηκαν από πυρκαγιά σε λυόμενη κατοικία στο Λιοπέτρι.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, 15 λεπτά μετά τα μεσάνυχτα της Τετάρτης έγινε αντιληπτή πυρκαγιά σε λυόμενη κατοικία που βρίσκεται στην περιοχή «Λιμνιά» έδαφος Λιοπετρίου.

Στη σκηνή μετέβησαν μέλη του Αστυνομικού Σταθμού Δερύνειας και του ΤΑΕ Αμμοχώστου και από εξετάσεις διαπιστώθηκε ότι η κατοικία είναι ιδιοκτησίας 44χρονου από τη Δερύνεια.

Όπως ανέφερε στην Αστυνομία ο 44χρονος κατά τη διάρκεια της χθεσινής ημέρας ασχολείτο με την μόνωση της στέγης της κατοικίας.

Σύμφωνα με τους υπολογισμούς του ιδιοκτήτη, το ύψος των ζημιών από την πυρκαγιά ανέρχεται γύρω στις 5 χιλιάδες ευρώ.

Η σκηνή αποκλείστηκε και φρουρείται ενώ αργότερα σήμερα αναμένεται να γίνουν εξετάσεις για διερεύνηση των αιτίων της πυρκαγιάς από την Αστυνομία, την Πυροσβεστική και την Ηλεκτρομηχανολογική Υπηρεσία.

Την υπόθεση διερευνά ο Αστυνομικός Σταθμός Δερύνειας σε συνεργασία με το ΤΑΕ Αμμοχώστου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σπάει τη σιωπή της η Πρώτη Κυρία για το επίμαχο βίντεο: «Δεν θα επιτρέψω σε κανέναν να διαβάλλει το ήθος και την ακεραιότητά μας»

Σπάει τη σιωπή της η Πρώτη Κυρία για το επίμαχο βίντεο: «Δεν θα επιτρέψω σε κανέναν να διαβάλλει το ήθος και την ακεραιότητά μας»

Σε μια εκτενή και ιδιαίτερα φορτισμένη τοποθέτηση, η Πρώτη Κυρία της Κυπριακής Δημοκρατίας, Φιλίππα Καρσερά Χριστοδουλίδη, απαντά δημόσια στις έντονες αντιδράσεις και στα όσα διακινούνται το τελευταίο διάστημα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με αφορμή το επίμαχο βίντεο.

BEST OF TOTHEMAONLINE