ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ γκολάρα ο Φερνάντες στο φιλικό που θύμισε… Ομόνοια!

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ γκολάρα ο Φερνάντες στο φιλικό που θύμισε… Ομόνοια!

Στο αποψινό φιλικό που διεξάγεται στο Μακάρειο ανάμεσα στη Δόξα και τον ΑΠΟΕΛ, σκόραρε στο 16΄ και μείωσε για την ομάδα της Κατωκοπιάς σε 1-2, ο… 40χρονος Ρικάρντο Φερνάντες, ο οποίος τιμήθηκε πριν από την έναρξη του αγώνα από τις διοικήσεις των δύο ομάδων!

Ο «Ρίκκι» αγωνίζεται βασικός τιμής ένεκεν, σκόραρε με καταπληκτική εκτέλεση ΚΟΡΝΕΡ και καταχειροκροτήθηκε από όλους τους οπαδούς και τον δύο συλλόγων που βρίσκονται στο γήπεδο!

Το γκολ αυτό θύμισε στους οπαδούς του ΑΠΟΕΛ που είναι στις εξέδρες, ένα γκολ από κόρνερ που είχε πετύχει – πριν από χρόνια – με τη γαλαζοκίτρινη φανέλα κόντρα στην Ομόνοια!

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Προεργασία, συγκλίσεις και πολιτική βούληση στο επίκεντρο της συνάντησης Χριστοδουλίδη – Γκουτέρες στις Βρυξέλλες

Κυπριακό: Προεργασία, συγκλίσεις και πολιτική βούληση στο επίκεντρο της συνάντησης Χριστοδουλίδη – Γκουτέρες στις Βρυξέλλες

Η συνάντηση του Προέδρου Χριστοδουλίδη με τον Γενικό Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες στις Βρυξέλλες αποκτά ιδιαίτερη σημασία όχι τόσο για τα όσα ανακοινώθηκαν, αλλά κυρίως για το πλαίσιο που επιχειρεί να διαμορφωθεί γύρω από την επανεκκίνηση του Κυπριακού. Σε μια περίοδο παρατεταμένης στασιμότητας, η έμφαση μετατοπίζεται πλέον στην προεργασία, στις συγκλίσεις που έχουν ήδη καταγραφεί και κυρίως, στην πολιτική βούληση των εμπλεκομένων.

BEST OF TOTHEMAONLINE