ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ γκολάρα ο Φερνάντες στο φιλικό που θύμισε… Ομόνοια!

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ γκολάρα ο Φερνάντες στο φιλικό που θύμισε… Ομόνοια!

Στο αποψινό φιλικό που διεξάγεται στο Μακάρειο ανάμεσα στη Δόξα και τον ΑΠΟΕΛ, σκόραρε στο 16΄ και μείωσε για την ομάδα της Κατωκοπιάς σε 1-2, ο… 40χρονος Ρικάρντο Φερνάντες, ο οποίος τιμήθηκε πριν από την έναρξη του αγώνα από τις διοικήσεις των δύο ομάδων!

Ο «Ρίκκι» αγωνίζεται βασικός τιμής ένεκεν, σκόραρε με καταπληκτική εκτέλεση ΚΟΡΝΕΡ και καταχειροκροτήθηκε από όλους τους οπαδούς και τον δύο συλλόγων που βρίσκονται στο γήπεδο!

Το γκολ αυτό θύμισε στους οπαδούς του ΑΠΟΕΛ που είναι στις εξέδρες, ένα γκολ από κόρνερ που είχε πετύχει – πριν από χρόνια – με τη γαλαζοκίτρινη φανέλα κόντρα στην Ομόνοια!

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στην Σύνοδο Ευρωπαϊκής Πολιτικής Κοινότητας ο ΠτΔ - Το πρόγραμμα και οι επαφές

Στην Σύνοδο Ευρωπαϊκής Πολιτικής Κοινότητας ο ΠτΔ - Το πρόγραμμα και οι επαφές

Στην Σύνοδο της Ευρωπαϊκής Πολιτικής Κοινότητας, η οποία θα πραγματοποιηθεί αύριο Δευτέρα στην Αρμενία θα συμμετάσχει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης ο οποίος αναχωρεί σήμερα για το Γερεβάν.