Ήρθε ο χωρισμός για ζευγάρι του Power Of Love; Οργιάζουν οι φήμες

Ήρθε ο χωρισμός για ζευγάρι του Power Of Love; Οργιάζουν οι φήμες

Στην Μύκονο η μία, στην Αθήνα ο άλλος και ένα ποστάρισμα του στα social media βάζει ερωτηματικά γύρω απο τη σχέση τους.

Μια εβδομάδα μετά το τέλος του Power of love τα ζευγάρια που δημιουργήθηκαν στο παιχνίδι προσπαθούν να βρουν τις ισορροπίες τους στην πραγματική ζωή, έξω από κάμερες και φώτα και να δουν αν τελικά άξιζε το… πείραμα.

Μέχρι στιγμής η Αθηνά και ο Δώρος, η Στέλλα και ο Πάνος και η Άννα και ο Παναγιώτης είναι μαζί και φροντίζουν να το επικοινωνούν και μέσω social media. Τι συμβαίνει όμως μεταξύ των Τζούλια και Μιχάλη;

Μια ανάρτηση του παίκτη από την Κρήτη δημιούργησε ερωτηματικά στον κόσμο που τον ακολουθεί και στηρίζει τη σχέση του με την Τζούλια. Ο Μιχάλης Κάββαλος ο οποίος αυτές τις ημέρες βρίσκεται στην Αθήνα πόσταρε μια φωτογραφία του στο Instagram και έγραψε: «Αυτό το να φέρεσαι στους άλλους όπως θα ήθελες να σου φερθούν μας έχει τελειώσει. Να φέρεσαι στον καθένα όπως του αξίζει», ενώ πρόσθεσε hashtags για τον ΣΚΑΙ, και για το παιχνίδι.

Οι followers του έσπευσαν να τον ρωτήσουν τι εννοεί και κυρίως που βρίσκεται η αγαπημένη του, χωρίς όμως να λαμβάνουν καμία απάντηση.

Δεν αποκλείεται βέβαια όλο αυτό να είναι ένα...παιχνιδάκι που παίζουν οι παίκτες του POL για να τραβήξουν τα βλέματα και να δώσουν τροφή ώστε να γίνουν "είδηση".

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στο 78% οι εισηγήσεις που υιοθετήθηκαν – Η Κυβέρνηση απαντά για το Γνωμοδοτικό

Στο 78% οι εισηγήσεις που υιοθετήθηκαν – Η Κυβέρνηση απαντά για το Γνωμοδοτικό

Το σύστημα επιλογής μελών ημικρατικών οργανισμών δεν είναι τέλειο και γίνονται ενέργειες για βελτίωσή του, όμως είναι σαφώς καλύτερο από αυτό που υπήρχε προηγουμένως, όταν βασικό κριτήριο ήταν η κομματική ταυτότητα, δήλωσε το Σάββατο στο ΚΥΠΕ ο Αναπληρωτής Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Γιάννης Αντωνίου, χαρακτηρίζοντας «άδικη» την κριτική κατά της Κυβέρνησης σε σχέση με τους πρόσφατους διορισμούς σε Διοικητικά Συμβούλια ημικρατικών οργανισμών, αφού όπως είπε, οι εισηγήσεις του Γνωμοδοτικού Συμβουλίου υιοθετήθηκαν σε ποσοστό 78%.