ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΟΡΙΣΤΙΚΟ: Χωρίς «κάρτα φιλάθλου» δεν θα μπορείς να δεις παιχνίδι τη νέα σεζόν!

ΟΡΙΣΤΙΚΟ: Χωρίς «κάρτα φιλάθλου» δεν θα μπορείς να δεις παιχνίδι τη νέα σεζόν!

Σύμφωνα με δηλώσεις που έκανε την Τετάρτη (04/07) στον Super Sport FM 104.0, ο πρόεδρος του ΚΟΑ, Κλεάνθης Γεωργιάδης, από τη νέα αγωνιστική περίοδο θα ισχύσει η κάρτα φιλάθλου σε όλους τους αγώνες Α΄ Κατηγορίας στα ομαδικά αθλήματα και όποιος δεν θα είναι εγγεγραμμένος στο μητρώο φιλάθλου, δεν θα μπορεί να μπαίνει στο γήπεδο…

Συγκεκριμένα, είπε:

«Δημιουργείται ένα κεντρικό μητρώο φιλάθλου και όσοι θέλουν να παρακολουθήσουν αγώνες, θα πρέπει να έχουν εγγραφεί στο μητρώο.

Αυτό θα ελέγχεται μόνο από τον ΚΟΑ και θα έχουν πρόσβαση μόνο εξουσιοδοτημένα άτομα. Ούτε καν από την Αστυνομία δεν θα έχουν πρόσβαση, αφού θα χρειάζονται σχετική άδεια.

Είναι ένας αριθμός μητρώου και για να μπορέσει ο οποιοσδήποτε να πάει στο γήπεδο, θα πρέπει να έχει τον αριθμό της κάρτας του.

Θα υπάρχουν χώροι έκδοσης της συγκεκριμένης κάρτας έξω από τα γήπεδα, ενώ θα μπορεί να το κάνει ο καθένας και διαδικτυακά.

Δεν υπάρχει φακέλωμα στο συγκεκριμένο μέτρο. Όλα τα στοιχεία φυλάγονται και είναι αυστηρή η πρόσβαση.

Στις 23 Ιουλίου θα το παρουσιάσουμε σε δημοσιογραφική διάσκεψη και στις 25 του ίδιου μήνα, θα ξεκινήσει δοκιμαστικά στο Τσίρειο.

Στις 26 Ιουλίου θα είναι παγκύπρια σε όλα τα γήπεδα της Α΄ Κατηγορίας και αν δεν έχεις αριθμό μητρώου, δεν θα μπορείς να παρακολουθείς αγώνες της Α΄ Κατηγορίας.

Όλο αυτό το μέτρο, είναι για να εντοπίζονται οι παραβάτες, αφού πλέον ακυρώνουμε την ανωνυμία. Όποιος θέλει να πάει γήπεδο, θα πρέπει να έχει τη μαγκιά να πει ότι πάει γήπεδο. Όσοι λογαριάζουν να κάνουν παρανομίες, να μην το κάνουν, γιατί αυτοί θα χάσουν.

Πλέον, αν κάποιος κάνει επεισόδια στα γήπεδα και καταδικαστεί, την επόμενη φορά που θα πάει να αγοράσει εισιτήριο, δεν θα μπορεί.

Ακόμη, όσοι φίλαθλοι έχουν ήδη αγοράσει εισιτήρια διαρκείας, θα πρέπει να γνωρίζουν πως αν δεν εγγραφούν στο μητρώου φιλάθλου πριν το ματς της ομάδας τους, δεν θα μπορούν να δουν τους αγώνες».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τραγωδία στην άσφαλτο - Έχασε τη ζωή του ο Πολύκαρπος Μιχαήλ από την Κοκκινοτριμιθιά

Πάσχα στο σπίτι του θα κάνει ο παππούς Χρύσανθος - Αφέθηκε ελεύθερος ο 82χρονος

Καταγγελία για απαγωγή και κακοποίηση Σύρου - «Η αστυνομία δεν ενήργησε άμεσα» - Δείτε φωτογραφίες

Μονή Αββακούμ: Επανέρχονται οι δικηγόροι των μοναχών - Τι ζητούν από τον Μητροπολίτη Ησαΐα

Νηστεία: Ποιες τροφές μπορούμε να φάμε την Μεγάλη Εβδομάδα - Προτάσεις γευμάτων



Ανασκόπησε τις δράσεις για 2024 σε ειδική συνεδρία το Υπουργικό Συμβούλιο - Δείτε βίντεο

Ανασκόπησε τις δράσεις για 2024 σε ειδική συνεδρία το Υπουργικό Συμβούλιο - Δείτε βίντεο

Την εξέλιξη των 88 δράσεων που ανακοίνωσε στις αρχές του χρόνου για το 2024 ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδούλιδης, εξέτασε σε ειδική συνεδρίασή του το Υπουργικό Συμβούλιο, το απόγευμα της Δευτέρας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top