ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ: Το Συμβούλιο Νοσηλευτικής κατήγγειλε πρόσωπο του κυπριακού ποδοσφαίρου για πλαστογραφία – Σχημάτισε φάκελο η Αστυνομία

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ: Το Συμβούλιο Νοσηλευτικής κατήγγειλε πρόσωπο του κυπριακού ποδοσφαίρου για πλαστογραφία – Σχημάτισε φάκελο η Αστυνομία

Ενδεχόμενο ποινικής δίωξης γνωστού προσώπου στην κυπριακή κοινωνία που ασχολείται με το ποδόσφαιρο.

Σύμφωνα με αρμόδια αστυνομική πηγή, ανακριτές της Αστυνομίας έχουν σχηματίσει φάκελο για την εν λόγω υπόθεση που έχει προωθηθεί από τις 13 του περασμένου Ιουνίου (2018) στην εισαγγελία, με εισήγηση να ασκηθεί ποινική δίωξη.

Σε βάρος του υπό αναφορά προσώπου διερευνήθηκε από την Αστυνομία το αδίκημα της πλαστογραφίας.

Το όλο θέμα προέκυψε κατόπιν καταγγελίας του Συμβουλίου Νοσηλευτικής και Μαιευτικής τον Οκτώβριο του 2016. Σύμφωνα με τα όσα του καταλόγιζε, ήταν πλαστό το δίπλωμα παρακολούθησης σειράς μαθημάτων που εξασφάλισε, με στόχο την επανέκδοση της άδειας για άσκηση του επαγγέλματός του.

Το ThemaOnline δεν προβαίνει σε αποκάλυψη περαιτέρω στοιχείων του εν λόγω ατόμου, σεβόμενο το τεκμήριο της αθωότητας. Αν και υπάρχει εισήγηση από το ΤΑΕ Λευκωσίας για δίωξη του υπό αναφορά ατόμου, εντούτοις δεν είναι βέβαιο κατά πόσον θα λογοδοτήσει ενώπιον δικαστηρίου.

Φάνης Μακρίδης

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Δεν υπάρχουν αδιέξοδα στις συνομιλίες για τις μεταρρυθμίσεις» - Συνεχίζεται η προσπάθεια για ΑΤΑ - Βίντεο

ΠτΔ: «Δεν υπάρχουν αδιέξοδα στις συνομιλίες για τις μεταρρυθμίσεις» - Συνεχίζεται η προσπάθεια για ΑΤΑ - Βίντεο

Δεν υπάρχουν αδιέξοδα στις συνομιλίες για τις μεταρρυθμίσεις, διαμήνυσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, αναφερόμενος στη συνέχιση των συζητήσεων την ερχόμενη εβδομάδα για την ΑΤΑ, τη φορολογική μεταρρύθμιση και την αξιολόγηση των εκπαιδευτικών.