ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΛΕΜΕΣΟΣ - ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟ: Συγκλονίζουν οι λεπτομέρειες – Πάντρεψε το παιδί του πριν λίγες ήμερες ο άτυχος Δημήτρης

ΛΕΜΕΣΟΣ - ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟ: Συγκλονίζουν οι λεπτομέρειες – Πάντρεψε το παιδί του πριν λίγες ήμερες ο άτυχος Δημήτρης

Κάνεις δεν μπορεί να πιστέψει πως μέσα σε ελάχιστα δευτερόλεπτα θα γίνονταν το μοιραίο. Ένα κακό που θα πάρει μακριά τον 56χρονο Δημήτρη Ζήνωνος από την οικογένεια του και τους συγγενείς του.

Της Ιωάννας Μάντζιηπα

Το ThemaOnline βρέθηκε στο σημείο της τραγωδία πολύ νωρίς. Εκεί ο χρόνος είχε «παγώσει» με τους δυο συναδέλφους του 56χρονου να μην μπορούν να πιστέψουν το κακό που τους βρήκε. Μονολογούσαν συνέχεια με τα μάτια βουρκωμένα.

Μιλώντας στο ThemaOnline ένας από τους συναδέλφους του, μάς περιγράφει πως ακριβώς συνέβη το μοιραίο, ενώ μας εξήγησε ότι παραλίγο να σκοτωθεί και ο ίδιος αφού το φορτηγό ερχόταν προς κατά πάνω του.

«Ήρθαμε να δούμε μια αποθήκη, βασικά να κάνουμε μια εξυπηρέτηση, να δούμε αν χωράει το φορτηγό έτσι ώστε να γίνει η μετακόμιση της εταιρείας. Ο Δημήτρης προσπάθησε να κατεβάσει το φορτηγό του με την όπισθεν, εμείς ήμασταν κάτω και του λέγαμε πώς να κατευθυνθεί» μας εξήγησε ο συνάδελφος του.

"Σε κάποια στιγμή το φορτηγό κόλλησε στην ράμπα και έτσι ο Δημήτρης το έσβησε και κατέβηκε να δει τι συμβαίνει. Φαίνεται πως κόλλησε η πόμπα του αέρα. Ενώ ήταν από κάτω, το φορτηγό άρχισε να κυλά προς τα πίσω και τον κτύπησε στο κεφάλι. Δυστυχως δεν πρόλαβε να αντιδράσει", είπε ο συνάδελφος του.

Ο συνάδελφος μας εξηγεί πως αμέσως είδε το φορτηγό να έρχεται προς τα πάνω του και αστραπιαία μπήκε στην αποθήκη . «Εν που θαύμα που ζω, μας ανάφερε με βουρκωμένα τα μάτια. «Πως θα της το πώ της γυναίκας του, τι θα της πούμε σιγομουρμούριζε.

Άσχημο το παιχνίδι της μοίρας για τον άτυχο Δημήτρη Ζήνωνος. Όπως μας είπαν οι συνάδελφοι του, πριν λίγες ημέρες είχε παντρέψει τον γιο του.

Μας τον περιγράφουν ως ένα πολύ καλό άνθρωπο, έξω καρδιά που ήταν πάντα πρόθυμος να εξυπηρετήσει τον οποιοδήποτε.

Να σημειώσουμε πως γίνονται εξετάσεις τόσο από την Αστυνομία αλλά και την ηλεκτρομηχανολογική υπηρεσία για να εξακριβωθούν οι συνθήκες που προκάλεσαν τον νέο εργατικού ατύχημα.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Παράνομα φωτοβολταϊκά: Προς διερεύνηση δύο περιπτώσεις - Πώς επηρεάζουν το δίκτυο της ΑΗΚ

Πόσα παιδιά γεννήθηκαν στην ΕΕ το 2022; - Η χώρα με την ψηλότερη γονιμότητα και η θέση της Κύπρου

Συναγερμός στις Αρχές: Έκρηξη σε γκαράζ οικίας σήκωσε στο «πόδι» περιοχή στη Λευκωσία - Ζημιές σε ένα όχημα

Πασαλιμάνι: Βίντεο ντοκουμέντο λίγα λεπτά μετά την κατάρρευση του κτιρίου - Το φορτηγό που σκοτώθηκε ο αστυνομικός

Ακομπλεξάριστη η Δέσποινα Βανδή: Το βίντεο στο TikΤοκ – Έτσι είναι όταν ξυπνάει



Το μεταναστευτικό αλλάζει την ατζέντα των κομμάτων - Οι προτεραιότητες των πολιτών ενόψει Ευρωεκλογών

Το μεταναστευτικό αλλάζει την ατζέντα των κομμάτων - Οι προτεραιότητες των πολιτών ενόψει Ευρωεκλογών

Το μεταναστευτικό βρίσκεται πλέον στην προμετωπίδα της προεκλογικής εκστρατείας των κομμάτων ενόψει ευρωεκλογών, ιδιαίτερα στην Κύπρο όπου το τελευταίο διάστημα οι ροές μεταναστών από τον Λίβανο προς τα παράλια της χώρας μας, αυξάνονται δραματικά. Ούτε οι προσπάθειες της κυβέρνησης έφεραν αποτέλεσμα, ούτε υπάρχει θέληση από την Ευρώπη για επαναξιολόγηση περιοχών στη Συρία  ως ασφαλείς, προκειμένου να καταστεί δυνατός ο επαναπατρισμός ατόμων από τη Συρία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top