Συνελήφθησαν Γάλλοι στην Τουρκία – Τους θεωρούν ύποπτους για τρομοκρατία

Συνελήφθησαν Γάλλοι στην Τουρκία – Τους θεωρούν ύποπτους για τρομοκρατία

Υπό κράτηση 16 ανθρώπους στη νοτιανατολική Τουρκία έθεσαν οι αρχές στη χώρα, για διασυνδέσεις με τρομοκρατικές οργανώσεις, έγινε σήμερα γνωστό από το γραφείο του τοπικού κυβερνήτη, την ώρα που μιας πηγή από τις υπηρεσίες ασφαλείας ανέφερε ότι οι τρεις εκ των συλληφθέντων είναι γάλλοι υπήκοοι.

Οι 16 συνελήφθησαν κατά τη διάρκεια επιχειρήσεων που διεξήχθησαν χθες εναντίον «στελεχών και συνεργατών» του Εργατικού Κόμματος Κουρδιστάν (PKK) στην επαρχία Σιρνάκ, στο νοτιοανατολικό τμήμα, εξηγείται στην ανακοίνωση του κυβερνήτη της επαρχίας.

Το γραφείο του κυβερνήτη δεν υπεισήλθε σε λεπτομέρειες σχετικά με την υπηκοότητα των συλληφθέντων.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

TRAILER: Αποκλειστική συνέντευξη: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης στο ThemaOnline– Μιλά για όλα, μέσα από το αυτοκίνητό του

TRAILER: Αποκλειστική συνέντευξη: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης στο ThemaOnline– Μιλά για όλα, μέσα από το αυτοκίνητό του

Για πρώτη φορά, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, ανοίγει την καρδιά του στον Τάσο Θεοδώρου, μέσα από μια εντελώς διαφορετική συνέντευξη.

BEST OF TOTHEMAONLINE