Toυς ΤΣΙΤΩΝΕΙ η ήττα…

Toυς ΤΣΙΤΩΝΕΙ η ήττα…

Ούτε που θέλουν να σκέφτονται ο πρόεδρος Νίκος Κίρζης και ο στενός του συνεργάτης Φάνος Κιννής, ότι η ομάδα τους θα την «πατήσει» από τους Λιθουανούς. 

Τους «τσιτώνει» το χθεσινό ανάποδο αποτέλεσμα εκτός έδρας, αλλά περιμένουν ότι οι παίχτες θα… «ισιώσουν» τα πράγματα στη Λευκωσία την επόμενη Πέμπτη. 

Αν γίνει καμιά στραβή, θα είναι σοβαρότατο και το οικονομικό κόστος. Αποφασίζοντας το ύψος του μπάτζετ, υπολογίζουν να προχωρήσει σε κάποιο βαθμό η ομάδα στην Ευρώπη.  

Όχι απαραίτητα να μπει ξανά στους ομίλους. Θα είναι όμως μεγάλο κάζο, να την δουν να αποκλείεται από τον πρώτο γύρο… 

Π.Χ. 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η δεύτερη ανάγνωση της ομιλίας του Προέδρου Χριστοδουλίδη στον ΟΗΕ – Οι δύο άξονες και η απάντηση στον Ερντογάν και το «α λα καρτ» διεθνές δίκαιο

Η δεύτερη ανάγνωση της ομιλίας του Προέδρου Χριστοδουλίδη στον ΟΗΕ – Οι δύο άξονες και η απάντηση στον Ερντογάν και το «α λα καρτ» διεθνές δίκαιο

Η ομιλία του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη στη Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών κινήθηκε γύρω από το Κυπριακό, την εφαρμογή του διεθνούς δικαίου, αλλά και τον ευρύτερο γεωπολιτικό ρόλο της Κυπριακής Δημοκρατίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE