ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΥΠΡΟΣ: Ο Νικόλας έφυγε για την γειτονιά των αγγέλων χαρίζοντας ζωή στον Δημήτρη- Συγκλονίζει η στιγμή της συνάντησης του με τη μητέρα του δότη- VIDEO

ΚΥΠΡΟΣ:  Ο Νικόλας έφυγε για την γειτονιά των αγγέλων χαρίζοντας ζωή στον Δημήτρη- Συγκλονίζει η στιγμή της συνάντησης του με τη μητέρα του δότη- VIDEO

Ένα συγκλονιστικό ρεπορτάζ παρουσιάστηκε στην εκπομπή «Πρώτη Ενημέρωση» του ΡΙΚ την Παρασκευή 13/7, με την ιστορία του Νικόλα Βατυλιώτη, του νεαρού Κύπριου που έφυγε από τη ζωή, χαρίζοντας όμως σε κάποιο άλλο παιδί το καλύτερο δώρο, την υγεία του.

Ο Νικόλας έφυγε για τη γειτονιά των αγγέλων μετά από ανεύρυσμα εγκεφάλου στις 11 Ιουνίου 2011, με την μητέρα του Ελένη να βρίσκει τη δύναμη και να δίνει τη συγκατάθεσή της να δωριθούν τα όργανα του παιδιού της και να σωθούν ανθρώπινες ζωές, κάτι που ο ίδιος της το είχε ζητήσει προφητικά κάποια χρόνια πριν.

Ο Δημήτρης Κοντονίνας, από την Καστορία ήταν ένας από τους συνανθρώπους μας που πήρε το μεγαλύτερο δώρο στη ζωή του, τον νεφρό του Νικόλα Βατυλιώτη και 7 χρόνια μετά επισκέφτηκε την Κύπρο ώστε να συναντήσει για πρώτη φορά τη μητέρα του νεαρού που του «χάρισε» ζωή.

Οι σκηνές δεν μπορούν να περιγραφούν με λόγια,  με την μητέρα του Νικόλα να συναντά τον Δημήτρη και την μητέρα του στο αεροδρόμιο Λάρνακας και να δηλώνει πως η ψυχή του γιου της χαίρεται, αφού ο γιος της ζει μέσα από τον Δημήτρη.

Δείτε το συγκλονιστικό βίντεο του Σταύρου Κυπριανού:

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Συμπλοκή νεαρών στην Λευκωσία: Στο νοσοκομείο τρεις τραυματίες - Διερευνά τους ισχυρισμούς τους η Αστυνομία

Εξήγγειλε και επίσημα την υποψηφιότητα του Τορναρίτη για τη δημαρχία Λευκωσίας ο ΔΗΣΥ: «Ο Νίκος την αγαπάει πραγματικά και την πονάει αυτή την πόλη»

Στο νοσοκομείο 19χρονος - Έχασε τον έλεγχο της μοτοσικλέτας του και προσέκρουσε σε πάσσαλο

Ξεπέρασε το επιτρεπτό όριο η σκόνη: Ο λόγος που «προτιμά» τη χώρα μας – «Αυξομειώσεις μέχρι τη Δευτέρα»

Πράξη ανθρωπιάς από Κύπριο: Νοικιάζει αφιλοκερδώς την οικία του σε μητέρα μονογονιό 5 ανήλικων παιδιών



Αυτός διορίστηκε ειδικός σύμβουλος του ΠτΔ για θέματα εκπαίδευσης

Αυτός διορίστηκε ειδικός σύμβουλος του ΠτΔ για θέματα εκπαίδευσης

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης με απόφασή του διόρισε τον Γεώργιο Σκαλιά ως Ειδικό του Σύμβουλο για θέματα Εκπαίδευσης. Ο διορισμός του είναι άνευ απολαβών και δεν περιλαμβάνει οποιεσδήποτε εκτελεστικές αρμοδιότητες και εξουσίες.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top