Στο σπίτι του Μίκη Θεοδωράκη η Κύπρια τραγουδίστρια - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Στο σπίτι του Μίκη Θεοδωράκη η Κύπρια τραγουδίστρια - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Η εκτίμησή της και η αγάπη της για τον Μίκη Θεοδωράκη είναι μεγάλη και η Κύπρια τραγουδίστρια τις εκφράζει με κάθε ευκαιρία. 

Η Αλέξια την Τρίτη, 17 Ιουλίου, επισκέφθηκε τον Μίκη Θεοδωράκη στο σπίτι του.

Μια φωτογραφία τους ήταν αρκετή για να εκφράση την ευγνωμοσύνη της στον μεγάλο μας δημιουργό.

Στο σχόλιο της στην λεζάντα της φωτογραφίας τους έγραψε ένα μακροσκελές κείμενο κατάμεστο στο συναίσθημα: ''Χτες το απόγευμα συναντήθηκα με τον Μίκη Θεοδωράκη στο σπίτι του, όπου μιλήσαμε γιά το Πρόγραμμα μου Re-bE, γιά τη Συμπαντική Μουσική, την Χρυσή Τομή, «το κάλλος την ομορφιά που είναι Αρμονία» μου έλεγε χτες δείχνοντας μου τον Παρθενώνα. Μιλήσαμε γιά το Re-bE radio το ραδιόφωνο μου που ακούγεται στα σχολεία της Κύπρου, το οποίο ενεργοποίησε ο Μίκης και έτσι ακούγαμε επί ώρα το Re-bE radio. Αναπολήσαμε τη συνεργασία μας, τον διπλό μας δίσκο (Αλέξια-Μίκη Θεοδωράκη) τον οποίο οφείλω στον φίλο Μίλτο Καρατζά, με το Αυτοσχεδιαστικό μας ντουέτο «Μέσα στις Θαλασσινές Σπηλιές» ανάμεσα από άλλα υπέροχα.
Είπε ότι τα παιδιά χρειάζονται αγάπη, χάδι και Μουσική. 
Μίκη μου, Σε αγαπώ.''

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης για Pegasus-1: «Επιβεβαιώνεται το ενεργειακό δυναμικό της Κύπρου – Προχωρούμε με συνέπεια»

Χριστοδουλίδης για Pegasus-1: «Επιβεβαιώνεται το ενεργειακό δυναμικό της Κύπρου – Προχωρούμε με συνέπεια»

Η νέα ανακάλυψη φυσικού αερίου στην κυπριακή αποκλειστική οικονομική ζώνη (ΑΟΖ) στο Pegasus-1 στο Οικόπεδο 10 επιβεβαιώνει το ενεργειακό δυναμικό της Κύπρου, αναφέρει σε ανάρτησή του ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης μετά από τηλεδιάσκεψη που είχε το απόγευμα της Δευτέρας με στελέχη της ExxonMobil.

BEST OF TOTHEMAONLINE