LIFESTYLE

Ο απολογισμός της Μαρίνας Φιλιππίδου στα γενέθλιά της - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Ο απολογισμός της Μαρίνας Φιλιππίδου στα γενέθλιά της - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Τα γενέθλιά της γιόρτασε εκτός Κύπρου η Μαρίνα Φιλιππίδου. 

Η Μαρίνα Φιλιππίδου για πρώτη φορά στην ζωή της πέρασε τα γενέθλιά της μακριά από το σπίτι της. Θέλοντας να ευχαριστήσει τους φίλους της, διαδικτυακούς και μη για τις ευχές τους έκανε μια ανάρτηση, όπου ποζάρει στον φακό απαστράπτουσα και λαμπερή.

Στο μήνυμά της κάνει τον απολογισμό της: "Γενέθλια 2018 τέλος
Πέρσι έσβησα τα 23 χρωματιστά κεράκια μου πάνω σε κούτες μετακόμισης και μέσα σε μεγάλη αναστάτωση. Φέτος τα γιόρτασα μακριά από το σπίτι μου, για 1η ΦΟΡΑ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ - ο Καρκίνος βλέπετε δεν το’χει να φεύγει· τη θέλει τη βάση του, την οικογένεια του, την ασφάλεια του... Κι έτσι έκανα την ανατροπή για 2η συνεχόμενη χρονιά!!!!.''

Και συνέχισε η παρουσιάστρια και ραδιοφωνική παραγωγός: "Ωστόσο, έναν απολογισμούλη (ως είθισται) πρόλαβα και τον έκανα κουτσά-στραβά και, μεταξύ άλλων, συνειδητοποίησα πάλι πόσο όλα αλλάζουν μέρα με τη μέρα... Αυτά που έμειναν ίδια είναι οι σταθεροί άνθρωποι της ζωής μου (ξέρετε εσείς), η ηλικία μου και η συγκίνηση που αισθάνομαι από τις δικές σας ευχές (οι οποίες ήταν χιλιάδες χάρη στα ΜΚΔ)! Δεν πρόλαβα να τις διαβάσω όλες και σίγουρα δεν έχω απαντήσει ακόμα παρά μόνο σε ελάχιστες (θα γίνει κι αυτό προσεχώς, το υπόσχομαι). Ωστόσο μέσα από τα λόγια σας πήρα τόσο μεγάλη αγάπη που θα’ χω αποθέματα μέχρι τα επόμενα γενέθλια... χωρίς να το ξέρετε, μου δώσατε μια ΔΥΝΑΜΗ που τόσο πολύ χρειαζόμουν φέτος, γιατί μου υπενθυμίσατε πράγματα στα οποία δεν έδινα τη σημασία που αξίζουν. Να είστε όλοι καλά... σας ευχαριστώ μέσα από την ψυχή μου, που σήμερα είναι πλημμυρισμένη από χαρά κι ευγνωμοσύνη!!!!
Κι από χρόνου με υγεία και (όπως όλα δείχνουν) με νέες ανατροπές!!!".

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Παράνομα φωτοβολταϊκά: Προς διερεύνηση δύο περιπτώσεις - Πώς επηρεάζουν το δίκτυο της ΑΗΚ

Ξεκάθαρος ο Κεραυνός: «Ανέκδοτο ότι έχουν αντικατασταθεί οι συντάξεις με φιλοδώρημα»

Αυξήσεις στις τιμές καυσίμων: Πόσο έχουν ανέβει - «Οι γεωπολιτικές εξελίξεις επηρεάζουν»

Παραιτήθηκε ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Αστυνομίας Κύπρου - Ποιος αναλαμβάνει στη θέση του

Τραγωδία στις ΗΠΑ: Μωρό ενός έτους έπεσε από παράθυρο ξενοδοχείου και σκοτώθηκε



Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Συγκεκριμένες ενέργειες για το μεταναστευτικό ζητά από την Κυβέρνηση και την Ευρωπαϊκή 'Ενωση η Ολομέλεια της Βουλής που συζήτησε την Πέμπτη το θέμα και ενέκρινε ψήφισμα με 16 ψήφους υπέρ και 10 εναντίον. Το ψήφισμα κατατέθηκε από τον ΔΗΣΥ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top