LIFESTYLE

Δεν φαντάζεστε τι θα κρατήσει το TV One στην εκπομπή της Χαριτίνης από την Ευριπίδου - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Δεν φαντάζεστε τι θα κρατήσει το TV One στην εκπομπή της Χαριτίνης από την Ευριπίδου - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Η επίσημη ανακοίνωση τoυ TV One για την συνεργασία της Χαριτίνης Ηλιάδου με το κανάλι του Αρχαγγέλου αποκάλυψε τα πλάνα του καναλιού του Αρχαγγέλου. 

Η ανακοίνωση του TV One είδε το φως της δημοσιότητας την Τετάρτη, 18 Ιουλίου. Όπως γράφει: "Στο δυναμικό του TVONE εντάσσεται από τη νέα τηλεοπτική σεζόν ένα ‘φρέσκο’ και πολλά υποσχόμενο πρόσωπο. Πρόκειται για την Χαριτίνη Ηλιάδου, η οποία θα αναλάβει την παρουσίαση της καθημερινής ψυχαγωγικής εκπομπής του σταθμού ‘ΟΛΑ ΓΙΑ ΣΕΝΑ’.

 Η συνεργασία της Χαριτίνης μαζί με το TVONE είναι πλέον επίσημη, καθώς έχουν πέσει οι υπογραφές.

Πλέον η προσοχή της ομάδας στο κανάλι στρέφεται στις προετοιμασίες της εκπομπής, το δυναμικό της οποίας φέτος ενισχύεται με προσωπικότητες που θα βάλουν το στίγμα τους στα τηλεοπτικά δρώμενα.

Τόσο η Χαριτίνη Ηλιάδου, όσο και οι συνεργάτες της οι οποίοι θα βρίσκονται μπροστά και πίσω από τις κάμερες έπιασαν δουλειά και είναι αποφασισμένοι να κερδίσουν το στοίχημα, που δεν είναι άλλο από την αγάπη και την εμπιστοσύνη των τηλεθεατών."

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του καναλιού η εκπομπή της Χαριτίνης Ηλιάδου θα φέρει την ονομασία "Όλα Για Σένα", δηλαδή θα κρατήσουν την ονομασία της εκπομπής της Ευριπίδου. 

Αξίζει να αναφέρουμε ότι η εκπομπή "Όλα Για Σένα" άλλαξε μέχρι στιγμής αρκετές παρουσιάστριες. Ξεκίνησε με την Αλεξία Αναστασίου, συνέχισε με την Κωνσταντίνα Ευριπίδου και τώρα αναλαμβάνει η Χαριτίνη Ηλιάδου

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Συγκεκριμένες ενέργειες για το μεταναστευτικό ζητά από την Κυβέρνηση και την Ευρωπαϊκή 'Ενωση η Ολομέλεια της Βουλής που συζήτησε την Πέμπτη το θέμα και ενέκρινε ψήφισμα με 16 ψήφους υπέρ και 10 εναντίον. Το ψήφισμα κατατέθηκε από τον ΔΗΣΥ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top