ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Mιλάνοφ… σταυρόλεξο για δυνατούς λύτες! (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Mιλάνοφ… σταυρόλεξο για δυνατούς λύτες! (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Μια εικόνα χίλιες λέξεις. Το κλάμα του Μιλάνοφ μετά το τέλος του αγώνα κόντρα στην Σούντοβα μπορεί να εκφράσει και με το παραπάνω , τα συναισθήματα που επικρατούσαν στους ποδοσφαιριστές των γαλαζοκιτρίνων μετά τον οδυνηρό αποκλεισμό.

Ο Βούλγαρος δεξιός οπισθοφύλακας που κατέφθασε στον Αρχάγγελο το 2016 και έχοντας ζήσει μεγάλες στιγμές με τους πρωταθλητές δεν μπορούσε να πιστέψει αυτό που συνέβηκε χθες στο στάδιο της πρωτεύουσας. Ο 34χρονος  πλέον ποδοσφαιριστής , που ξέρει τι θα πει ευρωπαϊκό ταξίδι με τους γαλαζοκιτρίνους, αφού έδωσε το παρών του στις μεγάλες ανατροπές κόντρα σε ισχυρότερους αντίπαλους όπως ήταν η Ατλέτικ Μπιλμπάο, η Ρόζερμποργκ όπου οι πρωταθλητές μας βρίσκονταν με την πλάτη στο τοίχο. Του ήταν αδύνατο να το χωνέψει το μυαλό του πως η λιθουανική Σούντοβα θα στεκόταν ικανό εμπόδιο για την ομάδα του.

Για το όνομα του ακούστηκαν πολλά από τις αρχές Μαιού και με το που τελείωσε το πρωτάθλημα όλα τα ρεπορτάζ τον ήθελαν να αποχαιρετά τους γαλαζοκιτρίνους και να επιστρέφει στην χώρα του. Ωστόσο κάτι τέτοιο δεν έγινε ποτέ και συνέχισε κανονικά στην ομάδα της Λευκωσίας ακολουθώντας ολόκληρη την προετοιμασία . Μάλιστα η τύχη (αλλά και το πείσμα του) τα έφερε έτσι που τελικά κρίθηκε και αναγκαίος στο τέλος της ημέρας αγωνιζόμενος και στους δύο αγώνες κόντρα στην λιθουανική ομάδα.

Το μέλλον του Βούλγαρου είναι σταυρόλεξο για δυνατούς λύτες. Παρόλα αυτά το χθεσινό στιγμιότυπο με τα δάκρυα του Μιλάνοφ θα προστεθεί στις πιο έντονες στιγμές που έζησε με την ομάδα του ΑΠΟΕΛ.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πέρασαν χειροπέδες σε δεσμοφύλακα: Τον έπιασαν με τις πιτζάμες του ενώ έφερε κουκούλα και γάντια

Ετοιμάζουν βαλίτσες οι Κύπριοι: Οι προορισμοί που επέλεξαν για ταξίδι το Πάσχα - Τι ισχύει με τις τιμές

Τραυματισμός 29χρονου: Καταζητείται ο 33χρονος συγκάτοικος του - Τον μαχαίρωσε έπειτα από λογομαχία

Πασχαλινό τραπέζι: «Καίει» το κρέας τις τσέπες των καταναλωτών – Πιο φθηνά από πέρσι τα αυγά και τα λαχανικά – Δείτε πίνακες

Δίκη για το Μάτι: Φυλάκιση από 111 έως 3 έτη στους 6 ενόχους - Εξαγοράσιμη η ποινή, αφέθηκαν ελεύθεροι

Εκλογές 2024: Αυτή είναι η κοινότητα με τους λιγότερους εκλογείς



Απόπειρα φόνου: Ανάμεσα στους συλληφθέντες φυσικοί δράστες - Καταζητείται άλλο ένα πρόσωπο - Τεκμήρια θα ρίξουν φως στην υπόθεση

Απόπειρα φόνου: Ανάμεσα στους συλληφθέντες φυσικοί δράστες - Καταζητείται άλλο ένα πρόσωπο - Τεκμήρια θα ρίξουν φως στην υπόθεση

Υπό κράτηση βρίσκονται από χθες Κυριακή επτά πρόσωπα για τα οποία υπάρχει μαρτυρία για την ενδεχόμενη εμπλοκή τους στην απόπειρα φόνου κατά 34χρονου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top