Δεν ξεχνά την τουρκική εισβολή η Άννα Βίσση - Ήταν 17 ετών τότε – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Δεν ξεχνά την τουρκική εισβολή η Άννα Βίσση -  Ήταν 17 ετών τότε – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Ήταν σχεδόν 17 ετών, όταν τον «μαύρο» εκείνο Ιούλη του 1974, οι Τούρκοι μπήκαν και κατέκτησαν το μισό μας νησί…

44 χρόνια μετά, αλλά πως μπορεί να ξεχάσει και να μην σχολιάσει την τουρκική εισβολή η Κύπρια τραγουδίστρια, αφού την έζησε σε ηλικία 17 ετών.

Θυμίζουμε ότι η Άννα Βίσση κατάγεται από την Πύλα της Λάρνακας.

Μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram, την Παρασκευή 20 Ιουλίου, η δημοφιλής τραγουδίστρια δημοσίευσε φωτογραφία στην οποία απεικονίζεται η ίδια να κρατά την σημαία της Κύπρου μας.

Η Βίσση, αρκέστηκε στο να γράψει «Ω, Κύπρος!».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στο τραπέζι η μεταρρύθμιση των συντάξεων: Τα βασικά ζητήματα, οι αλλαγές και οι θέσεις των κοινωνικών εταίρων

Στο τραπέζι η μεταρρύθμιση των συντάξεων: Τα βασικά ζητήματα, οι αλλαγές και οι θέσεις των κοινωνικών εταίρων

Εντός 48 ωρών, όπως όλα δείχνουν, την Τετάρτη δηλαδή, ενώπιον του εργατικού συμβουλευτικού σώματος θα τεθεί το νομοσχέδιο για το Ταμείο Κοινωνικών Ασφαλίσεων, το πρώτο βήμα προς τη συνταξιοδοτική μεταρρύθμιση, σύμφωνα με ρεπορτάζ στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του Alpha.

BEST OF TOTHEMAONLINE