Η αποκάλυψη - σοκ του Πίντζη: 'Το σκυλί που βρήκα, είναι της Σπηλιώτη και το t-shirt του άντρα της'

Η αποκάλυψη - σοκ του Πίντζη: 'Το σκυλί που βρήκα, είναι της Σπηλιώτη και το t-shirt του άντρα της'

Νέα στοιχεία έδωσε ο Μάνος Πίντζης για την Χρύσα Σπηλιώτη και τον άντρα της που είναι αγνοούμενοι από τη Δευτέρα (24/7).

Ο ηθοποιός Μάνος Πίντζης, όπως και πολλοί συμπολίτες μας βρέθηκαν κοντά στους πληγέντες της φονικής λαίλαπας στην Ανατολική Αττική, προκειμένου να βοηθήσουν με οποιονδήποτε τρόπο.

Ο Μάνος είπε στην εκπομπή Splash: «Βρήκα ένα σκυλάκι, που ήταν ψιλοκαμένο, αγριεμένο και με πήρε τηλέφωνο η κόρη της Χρύσας Σπηλιώτη και μου είπε ότι είναι της Χρύσας και βρήκα και ένα λευκό t-shirt και μου είπε ότι είναι το μπλουζάκι του μπαμπά της, γιατί είναι ψαράς και με ρωτούσε αν είδα κάτι άλλο…».


 
 
 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Διαφάνεια στην πράξη: Ο ΠτΔ έδωσε στη δημοσιότητα τις εκθέσεις για τη Φονική Πυρκαγιά - Ιδού όσα αναφέρονται

Διαφάνεια στην πράξη: Ο ΠτΔ έδωσε στη δημοσιότητα τις εκθέσεις για τη Φονική Πυρκαγιά - Ιδού όσα αναφέρονται

Σε μια καθοριστική κίνηση διαφάνειας και λογοδοσίας, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης προχώρησε στη δημοσιοποίηση όλων των εκθέσεων που του υποβλήθηκαν από τις αρμόδιες υπηρεσίες, αναφορικά με την καταστροφική πυρκαγιά που έπληξε την επαρχία Λεμεσού. Όπως είχε δεσμευτεί δημοσίως, η ενημέρωση προς τους πολίτες γίνεται με πλήρη διαφάνεια, μέσα από αδιαμεσολάβητη πρόσβαση στα στοιχεία που καταγράφουν βήμα προς βήμα τη διαχείριση της κρίσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE