ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Φεύγει (;) από τη Λεωφόρο ο Παναθηναϊκός

Φεύγει (;) από τη Λεωφόρο ο Παναθηναϊκός

Χάσμα μεταξύ ΠΑΕ και Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού αναφορικά με τους όρους χρήσης της Λεωφόρου από την ποδοσφαιρική ομάδα του «τριφυλλιού» προέκυψε από την συνάντηση της Παρασκευής (27/7) μεταξύ των δύο πλευρών.

Η πρόταση του Ερασιτέχνη για άμεση καταβολή του μεγαλύτερου μέρος του ποσού που οφείλεται από την ΠΑΕ με ταυτόχρονο «κούρεμα» του υπόλοιπου μέρους δεν βρήκε σύμφωνους τους ανθρώπους της ΠΑΕ και το ενδεχόμενο αποχώρησης της ποδοσφαιρικής ομάδας από τη Λεωφόρο είναι ορατό.

Μάλιστα, οι άνθρωποι «πράσινης» ΠΑΕ φέρονται να έχουν διαμηνύσει σε εκείνους του Ερασιτέχνη εντός του Σαββατοκύριακου πως «Θα πάμε να δηλώσουμε για έδρα το ΟΑΚΑ ή την Ριζούπολη». Μάλιστα, συμπλήρωναν χαρακτηριστικά πως με την πλευρά του Ολυμπιακού Σταδίου έχουν ήδη έρθει σε μία πρώτη συμφωνία για την χρήση των εγκαταστάσεων.

Πηγή: www.metrosport.gr

Διαβάστε επίσης:

Ο Δώνης περνάει από το μικροσκόπιο του Κύπριο ποδοσφαιριστή (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Μονή Αββακούμ: Επιμένει η υπεράσπιση των μοναχών - «Σφάλμα και λάθος εκτίμηση του Μητροπολίτη Ησαΐα»

Μονή Αββακούμ: Επιμένει η υπεράσπιση των μοναχών - «Σφάλμα και λάθος εκτίμηση του Μητροπολίτη Ησαΐα»

Με την κατάθεση σήμερα του Ιερομόναχου Αββακούμ ολοκληρώθηκαν ενώπιον της Ανακριτικής Επιτροπής της Αρχιεπισκοπής οι καταθέσεις των μελών της αδελφότητας της Μονής Οσίου Αββακούμ, με την υπεράσπιση να επαναλαμβάνει δια στόματος του συνήγορου Αναστάσιου Βαβούσκου της θέση περί δεδικασμένου επικαλούμενη τον Καταστατικό Χάρτη της Εκκλησίας της Κύπρου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top