ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Καλά νέα για Τολεμές, αλλά…

Καλά νέα για Τολεμές, αλλά…

Ακολούθησε μέρος της σημερινής (29/07) πρωινής προπόνησης της ΑΕΚ ο Φλοριάν Τολεμές, κάτι που σημαίνει πως ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση για την επιστροφή του στους αγωνιστικούς χώρους.

Βέβαια, ακόμη δεν είναι σίγουρο πότε θα είναι έτοιμος για να επιστρέψει στη δράση και σίγουρα δεν πρόκειται να τον ρίξει στη «μάχη» η τεχνική ηγεσία, αν δεν είναι απόλυτα έτοιμος από ιατρικής πλευράς.

Θα ήταν ευχής έργο πάντως για την ΑΕΚ, εάν μπορέσει να αγωνιστεί έστω και στο ένα παιχνίδι του Γ΄ προκριματικού του Γιουρόπα Λιγκ, απέναντι στην Αυστριακή Στουρμ Γκρατς (εκτός απροόπτου, αφού η λογική λέει πως δύσκολα θα αποκλείσει τον Άγιαξ, μετά την ήττα της με 2-0 στο πρώτο ματς).

Εννοείται φυσικά, πως προέχει ο επαναληπτικός με αντίπαλο τη Ντάνταλκ, αφού αν η ΑΕΚ δεν προκριθεί, δεν έχει νόημα να συζητάμε για το πότε θα επιστρέψει στη δράση ο Γάλλος φορ, μιας και η έναρξη του πρωταθλήματος αργεί ακόμη…

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Μήνυμα ΠτΔ για τερματικό: «Το κράτος δεν εκβιάζεται... με εκπλήσσει αυτή η ανάγκη της εταιρείας για δημόσιες παρεμβάσεις»

Μήνυμα ΠτΔ για τερματικό: «Το κράτος δεν εκβιάζεται... με εκπλήσσει αυτή η ανάγκη της εταιρείας για δημόσιες παρεμβάσεις»

«Είμαι σε επαφή μαζί της και ο ίδιος προσωπικά, αλλά και με κάποια κράτη μέλη της ΕΕ, και εκτός της ΕΕ, όπως με Μόνιμα Μέλη του Συμβουλίου Ασφαλείας των ΗΕ, για να δούμε πώς μπορούν να δημιουργηθούν οι προοπτικές για επανέναρξη των συνομιλιών», είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top