ΑΘΛΗΤΙΚΑ

«Παγίδα» για ΑΠΟΕΛ…

«Παγίδα» για ΑΠΟΕΛ…

Κατά… 99,9%, η Χάποελ Μπερ Σεβά θα είναι ο αντίπαλος του ΑΠΟΕΛ στον Γ΄ προκριματικό του Γιουρόπα Λιγκ, αφού δεν νομίζουμε να πιστεύει κανείς πως οι Ισραηλινοί θα ανατρέψουν το… 5-0 με το οποίο έχασαν από τη Ντιναμό Ζάγκρεμπ, ούτε πως ο ΑΠΟΕΛ θα αποκλειστεί από τη Φλόρα Ταλίν, την οποία διέλυσε στο πρώτο ματς επίσης με 5-0.

Αυτό όμως που πρέπει να προβληματίσει τους «γαλαζοκίτρινους» και να τους κρατήσει σε εγρήγορση αλλά και σε… επιφυλακή, είναι η κατάσταση στην οποία βρίσκονται οι πρωταθλητές Ισραήλ, οι οποίοι δέχονται «πυρά» από παντού (από τα ΜΜΕ και τον κόσμο τους) για τα τελευταία άσχημα αποτελέσματα.

Η Χάποελ Μπερ Σεβά, μπορεί να μην είναι κάποιο «μεγαθήριο», αλλά τα τελευταία χρόνια έχει μπει για τα καλά στον ευρωπαϊκό ποδοσφαιρικό χάρτη, έχοντας σημειώσει κάποιες αξιοπρόσεκτες επιτυχίες και μόνο εύκολη λεία δεν θα είναι για τον ΑΠΟΕΛ.

Το ότι αντιμετωπίζει προβλήματα βέβαια είναι καλό, αλλά μπορεί να είναι και αρνητικό, ειδικά αν υπάρξει αποπροσανατολισμός στο «στρατόπεδο» της κυπριακής ομάδας και αντιμετωπίσουν το ματς με τη λογική και τη νοοτροπία των αγώνων με τη Σούντουβα, ότι δηλαδή, «εύκολα-δύσκολα θα προκριθούμε», αφού σε αυτό το επίπεδο, τα πράγματα μπορεί να αλλάξουν από τη μια στιγμή στην άλλη (πχ. αλλαγή προπονητή, μεταγραφές, να «ξυπνήσει» ο εγωισμός των παικτών κλπ) και οι πραγματικές δυνατότητες της Χάποελ Μπερ Σεβά, ΔΕΝ είναι αυτές που είδαμε στην… πανωλεθρία που υπέστησαν από τους Κροάτες.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΠτΔ: Υποχρέωση της ΕΕ να συμβάλει ενεργά σε οριστική διευθέτηση του Κυπριακού

ΠτΔ: Υποχρέωση της ΕΕ να συμβάλει ενεργά σε οριστική διευθέτηση του Κυπριακού

Το Κυπριακό είναι κατεξοχήν ευρωπαϊκό ζήτημα και η Ευρωπαϊκή Ένωση έχει κάθε συμφέρον, αλλά και υποχρέωση, να συμβάλει ενεργά μέσα από ένα πρωταγωνιστικό ρόλο για την οριστική διευθέτησή του, χρησιμοποιώντας, αξιοποιώντας όλα τα πολιτικοοικονομικά μέσα και εργαλεία που έχει στη διάθεσή της στο πλαίσιο και των ευρωτουρκικών σχέσεων, δήλωσε ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης σε χαιρετισμό σε επετειακή εκδήλωση το βράδυ της Πέμπτης για τα 20χρονα της ένταξης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top