ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΠΑΦΟΣ: Την έκλεψε και μετά την κτύπησε – Καταζητείται 30χρονος

ΠΑΦΟΣ: Την έκλεψε και μετά την κτύπησε – Καταζητείται 30χρονος

Υπόθεση πρόκλησης πραγματικής σωματικής βλάβης καθώς και κλοπής εξετάζει η Αστυνομία Πάφου εναντίον 30χρονου.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την καταγγελία 26χρονης από τη Ρωσία, δέχθηκε επίθεση από 30χρονο άντρα με τον οποίο είχε συναντηθεί σε μπαράκι το βράδυ της Παρασκευής 27/07.

Όπως ισχυρίστηκε η 26χρονη, συναντήθηκε μαζί με τον 30χρονο, με σκοπό αυτός να την βοηθήσει να ενοικιάσει διαμέρισμα.

Στη συνέχεια ο 30χρονος ακολουθήσε την καταγγέλλουσα στο ξενοδοχείο όπου διαμένει. Σε κάποια στιγμή η 26χρονη μετέβη στην τουαλέτα και εξερχομένη από αυτήν, αντίκρισε τον 30χρονο να επεξεργάζεται την τσάντα της.

Ακολούθως, έλεγξε την τσάντα της και διαπίστωσε πως ο 30χρονος της είχε κλέψει 1,400 ευρώ.

Η ίδια φοβήθηκε και τράπηκε σε φυγή, με τον 30χρονο να την ακολουθεί. Σε κάποια στιγμή στο ισόγειο χώρο του ξενοδοχείου, ο άντρας την ακινητοποίησε, της πήρε το κινητό το πέταξε στο πάτωμα, ενώ άρχισε να την κτυπά με τα χέρια του σε διάφορα μέρη του σώματός της.

Η 26χρονη, αφού κατάφερε να ξεφύγει από τα χέρια του, κατήγγειλε την υπόθεση στην Αστυνομία με τον 30χρονο να καταζητείται.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

Πακέτο στήριξης ενός δισεκατομμυρίου ευρώ για τον Λίβανο ανακοίνωσε την Μεγάλη Πέμπτη η Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, η οποία επισκέφθηκε τη Βηρυτό μαζί με τον  Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, για συνομιλίες σχετικά με το μεταναστευτικό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top