ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΦΟΝΙΚΟ ΔΕΡΥΝΕΙΑΣ: 15χρονια φυλάκιση στον 21χρονο φοιτητή -Τον άφησαν να την πληρώσει μόνος του

ΦΟΝΙΚΟ ΔΕΡΥΝΕΙΑΣ: 15χρονια φυλάκιση στον 21χρονο φοιτητή -Τον άφησαν να την πληρώσει μόνος του

Δεκαπέντε χρόνια φυλάκιση επέβαλε το πρωί της Τετάρτης (01/08) το Κακουργιοδικείο Λάρνακας – Αμμοχώστου σε 21χρονο φοιτητή, για το φονικό που είχε διαπραχθεί στις 4 Ιανουαρίου του 2017 σε κεντρικό σημείο της Δερύνειας.

Αποδέκτης της ποινής ο Ινδός φοιτητής Taranmeet Singh, ο οποίος όπως είχαμε γράψει σε παλιότερο άρθρο, με τον τρόπο που εξελίχθηκε η υπόθεση φορτώθηκε στις πλάτες του όλο το βάρος για το εν λόγω έγκλημα.

Όπως είχαμε εξηγήσει, από τις εξετάσεις προέκυψε πως ο 21χρονος είχε τη μικρότερη συμμετοχή στην φονική επίθεση, εντούτοις θα την πληρώσει μόνο αυτός, καθώς οι άλλοι ομοεθνείς μαζί με αυτόν που προκάλεσε το φονικό κτύπημα, διέφυγαν στα κατεχόμενα.

Ο άγριος καβγάς μεταξύ Ινδών φοιτητών είχε σημειωθεί τις πρωινές ώρες της 4ης Ιανουαρίου του 2017, σε κεντρικό σημείο της Δερύνειας.

Το μοιραίο βράδυ παρέα Ινδών φοιτητών διασκέδαζαν σε κέντρα της Αγίας Νάπας και μετέπειτα του Πρωταρά, καταναλώνοντας μεγάλες ποσότητες αλκοόλ. Σε κάποια στιγμή, όμως, παρεξηγήθηκαν και ήλθαν σ’ έντονη αντιπαράθεση μεταξύ τους. Η παρέα του κατηγορούμενου εγκατέλειψε το χώρο της διασκέδασης, «οπλίστηκε» με μαχαίρια και ρόπαλα και επισκέφθηκε το διαμέρισμα της παρέας του θύματος.

Τους κάλεσαν να κατέβουν στο πεζοδρόμιο για να λύσουν τις διαφορές τους. Ακολούθησε άγριος καβγάς, με αποτέλεσμα τον τραγικό θάνατο ενός απ’ αυτούς από μαχαίρωμα και τον σοβαρό τραυματισμό άλλων τριών. Ο κατηγορούμενος συνελήφθη στο οδόφραγμα του Περγάμους λίγο πριν περάσει στα κατεχόμενα. Οι υπόλοιποι καταζητούμενοι, οι οποίοι είχαν μεγαλύτερη συμμετοχή στο φονικό, πρόλαβαν και διέφυγαν στις τουρκοκρατούμενες περιοχές.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Συγκεκριμένες ενέργειες για το μεταναστευτικό ζητά από την Κυβέρνηση και την Ευρωπαϊκή 'Ενωση η Ολομέλεια της Βουλής που συζήτησε την Πέμπτη το θέμα και ενέκρινε ψήφισμα με 16 ψήφους υπέρ και 10 εναντίον. Το ψήφισμα κατατέθηκε από τον ΔΗΣΥ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top