ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Limassol Del Mar: Το 2ο επίσημο βίντεο timelapse . Οι εργασίες συνεχίζονται με ταχύτατους ρυθμούς

Limassol Del Mar: Το 2ο επίσημο βίντεο timelapse . Οι εργασίες συνεχίζονται με ταχύτατους ρυθμούς

Σε λιγότερο από 3 μόλις μήνες μετά τη δημοσιοποίηση του πρώτου βίντεο timelapse από την καρδιά του εργοταξίου του πλήρως αδειοδοτημένου έργου Limassol Del Mar, ένα νέο timelapse βίντεο έρχεται να αποδείξει πως η συντονισμένη προσπάθεια και η μεθοδικότητα μπορούν να αποφέρουν ταχύτατα αποτελέσματα για τα κυπριακά κατασκευαστικά δεδομένα.

 


Όπως προκύπτει από το βίντεο, οι εργασίες ανέγερσης του μεγαλειώδους αρχιτεκτονικού έργου έχουν προχωρήσει με ταχύτατους ρυθμούς με στόχο την έγκαιρη παράδοση των διαμερισμάτων στους ιδιοκτήτες.
Το έργο είναι αποτέλεσμα της κατασκευαστικής κοινοπραξίας τεσσάρων κολοσσών με διεθνή αναγνώριση που αποτελείται από την κυπριακή εταιρεία Atlas Pantou Co Ltd και τους 3 κατασκευαστικούς κολοσσούς MAN Enterprise, Ιταλική ICM Group και CMB Società Cooperativa. Το έργο έχει κερδίσει το ενδιαφέρον και την προσοχή διεθνών επενδυτών στην Κύπρο, τόσο για την εμβληματική αρχιτεκτονική του έργου όσο και για τους ρυθμούς ανέγερσής του.
Σύμφωνα με το πλάνο εργασιών, η πρώτη φάση θα είναι έτοιμη για παράδοση το 2019, ενώ θα ακολουθήσει η δεύτερη φάση το 2020, με το χρονικό πλαίσιο παράδοσης να αποτελεί δέλεαρ για τους αγοραστές και ρεκόρ για την κυπριακή αγορά.
Το πολυβραβευμένο Limassol Del Mar είναι ένα διεθνών προδιαγραφών αναπτυξιακό έργο σε μια από τις πιο πολυπόθητες παραλιακές περιοχές της Λεμεσού, με απρόσκοπτη θέα στη θάλασσα από όλα τα διαμερίσματα. Το πρότυπο αυτό αναπτυξιακό έργο αποτελείται από κατοικίες πολυτελείας, εγκαταστάσεις και υπηρεσίες πέντε αστέρων καθώς και πολυτελή καταστήματα και εστιατόρια.

*Timelapse βίντεο: H καταγεγραμμένη διαδικασία κατασκευής τους τελευταίους δύο μήνες https://youtu.be/EtWu90OG1ts

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Μεγάλη η πυρκαγιά στην Πάφο, δυσκολεύουν την κατάσβεση οι ισχυροί άνεμοι - Δείτε βίντεο

Μεγάλη η πυρκαγιά στην Πάφο, δυσκολεύουν την κατάσβεση οι ισχυροί άνεμοι - Δείτε βίντεο

Φωτιά ξέσπασε γύρω στις 20.00 την Τετάρτη στην περιοχή του «Aphrodite Hills», παρά την Πέτρα του Ρωμιού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top